HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (111/1241) > >>

elwood:
Jogos, javítva.

grey gargoyle:
Köszönet ezért a kis kiegészítőért. Ugyanolyan jó hangulatú, mint a sorozat. :)
Annyi csak hogy a végén nem -Küllő nevetett- akart lenni "nevezett" helyett?

elwood:
Nem szép dolog saját magamra posztolni, de mivel nem tudom, mikor kapok valamit tyranttől, egy kis átmeneti hiánypótlás következik.

Akinek hiánya van az IDW-s MTMTE történetekből, innen letöltheti a Signal to Noise című szöveges történet. Ez a rövid közjáték eredetileg a Többek, mint aminek látszanak 13. számában jelent meg, de mivel az akkori képregényszkenek egy részéből kimaradt, sokaknak elkerülte a figyelmét. (Lássuk be, nem vagyunk hozzászokva, hogy képregényben prózát olvassunk.) Na, lényeg az, hogy az Elveszett Fény vidám társaságának hedóniai kalandja kap egy kis adalékot, még az Overlord-balhé kitörése előtt nem sokkal. Felkészül: A roncsolók végső harcának két prózai kiegészítése: a Bullets és a Zero Point. :)
https://drive.google.com/file/d/1BvwCbyH14mJaXpDA2Aml02tv3V0qhXe6/view?usp=sharing

elwood:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2021. Április 03., 07:32:03 ---De amúgy a fumax megjelenési naptárba még mindig nincs beírva a Tf kötet, szóval nem biztos, hogy biztos, vagyis, biztos, hogy nembiztos.
https://fumax.hu/cms/megjelenesi_naptar.html

--- Idézet vége ---
Szerintem előbb még magát a címet kéne bejelenteniük. Aztán majd még külön kör lesz a dátum, hogy mikor fog megjelenni.

--- Idézetet írta: Aldarion - 2021. Április 02., 22:08:23 ---Tudtommal elwood már meg is kereste őket a dologgal kapcsolatban, de nem hinném hogy kapott választ, nem szeretnek ilyen infókat kiadni.

--- Idézet vége ---
Igen, megkerestem, nem, nem kaptam választ. (Meglepődtem volna, ha igen.)

KiD:
Megpattan valamin. Kilőtt lövedék esetén használják legtöbbször a kifejezést. Pl.: A töltény gellert kapott az oszlopon, és így a tévét találta el.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése