HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
SkleshN:
Oké, oké, de mondjuk az általatok fordított sztorik sokkal jobbak.
Az egyik bolti részt haver megmutatta, és hát mit is mondjak, nem ékes
angol tudásommal is letettem a 3-4. oldalon . Már ott nem ált össze, mondjuk ő vizsgázott english, de neki sem jött be (persze ajánlottam a HZS-t egyből )
Már csak 2 nap (maival 1ütt) és frissítés... TF is lesz ugye?
elwood:
Csak megerősíteni tudom az előbbi állítást. A mozis történet fordítása korábban sem szerepelt a prioritások között, de amióta hivatalos magyar kiadása is létezik, pláne nem áll szándékomban összeakasztani szerzőjogi jogi bajuszt senkivel. Örüljünk annak, ami van, februárban így is kaptok majd elég olvasnivalót.
Aldarion:
--- Idézetet írta: SkleshN ---Hali
Hova írhatnám le, hogy mikor fordítjátok le a TF2. Movie Preguel-eket?
Ide jó lesz?
--- Idézet vége ---
Ha nem tévedek nagyot, akkor sose. Legalábbis addig biztosan nem, amíg él az újságosoknál kapható Transformers magazin, tudniillik eléggé felszeletelt formában a filmhez kapcsolodó képregény adaptációkat adják ki. Bár még nem végeztek az előzményekkel, szinte biztos vagyok benne, hogyha befejezik a közlést akkor előveszik a Movie adaptation-t, majd ha azzal is végeztek, akkor kezdik a 2. film előzményeit is. Úgy saccolom hogy ebben a tempóban talán októberre eljutnak az első film adaptációjáig (A prequel egy-egy számát három-négy(!!!) részre ollózzák szét - anyagi szempontból biztosra mennek, arról nem is szólva, hogy volt szerencsétlenségem beleolvasni egy-két számba és félelmetesen félrefordították itt-ott.) Ha jól számolok, akkor úgy 2011 februártól olvashatod magyarul is... (jobb esetben 2010 szeptembere... attól függ 3 vagy 4 szeletre bontva nyomják kifele... )
dr samson:
Inkább a Transformers topikba...
SkleshN:
Hali
Hova írhatnám le, hogy mikor fordítjátok le a TF2. Movie Preguel-eket?
Ide jó lesz?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése