HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
Megatron benne lesz a filmben.
Dark:
Mogorvának én is örülnék +a Dinobotoknak, biztos jót tenne a filmnek és a rajongók (azaz mi ) odáig lennénk...
Bay már az elején kijelentette hogy a folytatásban nem lesznek Dinobotok, de lehetett akár álinformáció is...
mad47:
Jaja, Broadside = Deltás, meg tévesen Sortűz néven is szerepelt asszem. Autobot triplaváltó, repülőgép hordozó és vadászgép. De ez a filmben necces lenne kicsit...
Én a Dinobotokat várnám... Főleg Mogorvát, ha már az "erősebb Autobotokról" esett szó.
Dark:
Mudflap, Jolt és Sideways - öket nem ismerem. Megnéztem a DW-s More than meets the eye kiadványban de nem találltam sehol öket...vagy csak figyelmetlen voltam és átsiklottam felettük...bár azt nem hiszem...
Na mindegy...rengeteg TF van, nemértem minek még kreálni párat, inkább a meglévö nagyobb neveket kéne szerepeltetni...már azokon kívül akik már benne vannak a filmben...pl. Ultra Magnus, Maximus - ök ugye az erösebb Autobotokat képviselik...hol vannak? Az Álcák oldalán akadnak tahók...
Habár még semmi sem biztos, hagyom magam meglepni...
talgaby:
Vicces, de 100 dolcsi ilyenért annyira nem is egetverő. Pláne, hogy sima öntvényfigurákat mennyiért van néha pofájuk árulni.
És igen, Deltás egyik alakja a repülőgép-hordozó volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése