HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1060/1241) > >>

keildavid:
Ez a Transformers nagyon érdekes,izgalmas történet!Ha jól olvastam a főoldalon,akkor minden csütörtökön lesz Alakváltók-sztori!
Ez egy nagyon jó ötlet!Sok sikert kívánok nektek!Köszönöm elwood és tyrant!

Sepi:
Frissültünk!
TF - Dicsőség elwoodnak és Tyrantnak...ööö, vagyis Dicsőség Megatronnak #01

talgaby:
Kingpinnek honlapja? Persze, pokember.hu.

Optimus Prime:
Ez Transformers-Avengers itthoni kiadása érdekes. Erről nem is tudtam, persze nem nagy kedvenc, de tuti megvenném. Hisz Transformers itthon, újra. Van oldala ennek a kiadónak?

A G.I.Joe-s szériákból annyi van, mint a nyű. Látom sokan keresik pedig nem a legjobb cross-over. Szerintem a Marvelest érdemes lenne lefordítani, bár még jómagam se olvastam pedig anno sokat kerestem a szkenjeit. Az animációs moziból jobb az új képregény, de szerintem a régi is beleférne. Esetleg jómagam majd neki esek, nem túl hosszú és angolból is fejlődtem.

A filmes képregényekre pedig lenne igény, ahogy látom. Én megkérdem a kiadót hogy mi történt. De szerintem szabad a gazda.

Silver&Clio:
Regisztrálltam a  Főoldalatokon is. Elkezdtem az értékeléseket szavazásokat a képregényekre. Van ahol még csak 3 szavazat volt pl reflektorfényben sorozatokban. Tuti hogy sokkal többen olvastuk. Én mindegyikre fogok szavazni ..
Hálózsák TEAM-nek köszönhetően  egy éve rendszersen olvashatok Transformers képregényeket , aminek nagyon örülök!!!!
 De látom van fennt egy pár az űrszekerek sorozatból is.. Rájuk is szívesen szavazok, kedvenc sci-fim a csillagkapu után.

Örömmel tapasztaltam hogy folytattátok a Bestiák háborúját is.. Érdekes Magamatron "időnkívűlisége" kísértetiesen emlékeztet Nemezis (Nova) Fővezérre..

Nem tudom Magyarországon valaha fordítják e tovább a mozis képregényeket..Például a Defiance sorozat nekem nagyon tetszik. Jobb álcaeredet történetnek tartom mint a Megatron Origin-t.  Ha nem lesz kiadva Magyarországon akkor fordítjátok majd? Már arra is gondoltam hogy a mozis sztorikban szívesen segítenék amiben tudok..

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése