HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1058/1241) > >>

iktriad:
Hát elkezdödött ez a maratoni sorozat. Guidi rajzai egyszerüen zseniálisak, kábé ílyen részletesen kellene mindig a TF képregényeket rajzolni. Megvan Figueroa utóda a szemeben!
A történetről annyit, kell neki egy kis idő, de már most is érdekes, de már most sem rossz.
Remek a címfordítás Elwood, tetszik! Szép munka volt a részedről és tyrant részéről.
EZ a csütörtök-TF frissítés dolog nagyon tetszik, remélem ez lesz a standard!

SilverTea:
Ez az, végre AHM a Hálózsákon!  Már nagyon vártam.

A sztori egyelőre még nem az a "hú, de...", de azért elég rendesen  berobbantak az események már az első fejezetben. Engem első sorban a  grafikai kivitelezés, a színezés és a borítók minősége fogott meg,  szeretem Guido Guidi rajzait. (Talán az AHM-t ezért is kezdtem el először olvasni angolul - hiába, visszaüt, hogy műv.suliban tanulok és a külsőségeket nézem meg elsőnek.)

Köszönet a fordításért és a remek beírásért, már nagyon várom a folytatást!

KiD:
Sokakkal egyetértésben, és sokakkal ellentétben nekem nem tetszett a sztori, gyakorlatilag végig úgy éreztem, hogy egy fan-made cuccot olvasok.

Warusz:
Köszi a frissítést nagyon jó lett ez is. Tetszett a szerkesztettek béke hírnökös szerepe aztán meg Bumm el kezdődőt a mondhatni "húslény irtás"  Kár, hogy Optimust viszont csak a szokásos K.O. helyzetben láthattuk és semmi akciót az Autobotok részéről. Várom a folytatást.

Silver&Clio:
Már angolul beleolvasgattam..  Így Magyarul csak félig olvatam el. Számomra fájó pont hogy  mindaz az akcióvezetés és hangulat amit a beszivárgás pusztítás ..stb -nél megszerettem itt nincs.
Ha ezt mit egy különálló tf történetet kezelem talán el fogom tudni olvasni végig, de így nekem a g1 rajzfilm hangulatát idézi kb épp olyan értelemmel és következeteséggel.. Nagy robotos rajzfilm gyerekeknek.

Mindazonálltal köszönjük a fordítást és a sok munkát nektek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése