HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1045/1241) > >>

elwood:
Köszönjük a dícséreteket, a kérdésekre igyekszem válaszolni.
mad47: a hír igaz.
Asys: szerintem Keményfej egy kétéltű páncélozott csapatszállítóvá alakul, hogy pontosan mi a márka vagy típus, azt nem tudom.
keildavid: több kérdésedre nem válaszolhatok, mert a sztori hátralevő részében derül ki rájuk a válasz. Ami Galvatront és Ciklont illeti, ők még a polgárháború előtt hagyták el a Kibertront, akkor még nem voltak Autobotok és Álcák külön csoportba rendeződve. A technoorganikus lények tudtommal nem állnak összefüggésben a fejmesterekkel. Ezeket Jhiaxus kísérletezte ki, amazok Skorponok teremtményei.

Optimus Prime:
Akkor most képzeljétek el, hogy eme zseniális sztori után, ami sajnos még zömítve is lett jön az All Hail Megatron!

Tegnap új(abb) Transformers 2 képek érkeztek, bővebben az oldalamon.

iktriad:
Én is csatlakoznék a megköszönők táborába, köszönet Elwood és tyrant. Drámai és komor. Ez jut eszembe erről a történetről, és a fordításnak is nagy piros pont, mwert még hozzá is tudott tenni ehhez az érzéshez. Köszönet érte!

mad47:
Nice job elwood & tyrant! Egyre jobb a sztori, és egyre jobban sajnálom h hamarosan vége! Nemezis fővezérre kíváncsi leszek mikor kiáll O.P. ellen!  Keményfej tényleg kemény volt, jól elintézte Éjvadászt! Bár eddigi ábrázolása az Eszkalációban és a Pusztításban nem igazán ezt a szűkszavú, komor jellemet mutatta! Ciklon és Galvatronon azért nincs jel, mert ők még a háború előttről származnak sztem, mikor még csak szimplán kibertroniak voltak! Nincs igazam? A Gorlam Prime-on lévő mikromesterekből én párat felismertem, abból a 8 repülőből aki K.fejékre támad 4 például a Marvel G1ben az Álca Mikromester Légijárőr tagjaira hajaz (Viharfelhő, Suttogó, Hátszél, 4.re nem emléxek)!
Nagyon király ahogy az eddigi Reflektorfényben spizódok is szép lassan mind összekapcsolódnak és mind "bedolgoz" a fő történeti szálba... Alkuszra nagyon kíváncsi vagyok...
Kösz HZS még1szer!

keildavid:
HŰHA!!!!!Ez a TF-sztori nagyszerű,izgalmas,rejtélyes!!!"A történet eddig..."összefoglalója nagyon jó!!!Kíváncsi vagyok a folytatásra!Ha jól mondom,a következő részben kiderül Alkuszról(Kettősalkuszról)hogy mi igaz és mi nem!Netán ő egy áruló,ahogy a Nagyágyú történet végén láthattuk?Hmmm...majd kiderül egy hónap múlva,addig lehet egy kicsit izgulni!Nos...lenne néhány kérdésem:Ciklon,Galvatron nem viselik az Álca-jelvényt,akkor ők nem oda tartoznak?Keményfej és Éjvadász meghaltak a történet végén?A techno-organikus lények olyanok voltak,mintha a Fejmester-projecten részesültek volna!Lehetséges ez?Éjvadász mellett ott voltak néhány kibertroniak,azok kik Autobotok vagy Álcák?Egyelőre ennyi a kérdésem!
Végül és nem utolsó sorra:sok sikert kívánok nektek elwood és Tyrant a folytatáshoz!!!!!!
Ja még valamit:"A szokásos Transformers adag..."nagyon jó cím a főoldalon,mert ez figyelemkeltő!!!!!
Használtam az értékelő rendszert és 5 csillagot adtam mindegyikre!!!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése