HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Angelus (szabi):
Clio, a méret válzotásba mindig bele lehet kötni de a Dw,karaker/eszköz jellemzQ kiadásában írtak a "molekuláris méretválzásról"
A Microm.ek még mindig jobban jönnek ki belQle mint a 9 méteres robot aki magnóvá alakul nem?
"-köhm..Szóval Mr Száj..
-Mesterszáj"
Silver&Clio:
Mindig nagyon várom a Csütörtököt!! Hiszen ahogy már lent is írtátok : "ha csütörtök akkor transformers"!!
Kedves honosítók fogadjátok az én őszinte köszönetemet is!
Nekem Maximus sztori tetszett a legjobban.. Bár még mindig nem tisztázott hogy Maximus karaktere tulajdonképpen Spike tudatalattijában van akkor az a fej ami a Nebuloson maradt tulajdonképpen üres?
Robotfalók: Nahát ez a légihiúz és utasai folyton bajba kerülnek... Igazi önzetlen lautobothoz méltó épés volt Fiharfelhőtől és Gránátfejtől, hogy nem használták fel a Mestreszájtól vett chippeket...
A mikromestereknél nagyon zavart az a logikai hiba, hogy ha kb ember nagyságúak akkor miért alakulnak akkora kocsikká mint a normális méretű robotok.
A pankrációt még nem olvastam el..
keildavid:
Angelus(szabi)köszönöm az infót!!A felhasználónevem nem KeliDavid,hanem keildavid!!Az igazi nevem meg valóban Keil Dávid!!!A nevemet választottam felhasználónévnek,persze ékezet és szóköz nélkül!
Asys:
Tyrant-nak és Elwood-nak köszönöm a mai,tetemes mennyiségű Transformers honosítást!
51.rész:kedvelem a Fejmestereket;kár,hogy ebben a történetben csak Maximus szerepelt!
A legnagyobb jelenet:ahogy a fejetlen autobot kilép az űrhajóból!
52.-53.rész:a két főszereplő autobot tényleg nagyot alakított!Légi Hiúz is nagyon nagy arc!
A Robotfalók,mint ellenfelek,valahogy nem jöttek be...
54.rész:rengeteg új karakter,valamint érdekes ellenfelek (Színlelők)!Tényleg elég vagányak és lazák ezek
a Mikromesterek!
55.rész:a pankráció nekem is kicsit túlzónak hatott;de összességében jó kis story volt (mind az 5)!
Frankó,még 25 rész lesz a G1-ből...
Angelus (szabi):
Köszi a frissítést.Szerintem a 13.szám aka. Magnus sztori kimondottan jól sikerült.A 14-es aka. Sárkánygyík már kevésbé,viszont a pankrációs egy vicc A robotfalós sztorit a szereplQk elviszik a hátukon.
KeliDavid,még ajánlani tudom a Tfw2005.com-ot illetve a Tformers.com-ot a Seibertron.com-al együtt ez a 3 legnagyobb Tf-el foglalkozó oldal.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése