HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Silver&Clio:
Megmondom őszintén , én először olvastam volna el az Angol G1-et. és csak utánna a G2-őt. De mivel egyiket sem ismerm még angolul sem.. csak egy egy részletét az elmondásopkból így végülis mindegy. Csupán a történet szempontjából lett volna érdekes. Nem is tudom .. összefűzik végül a két történetszálat?
keildavid:
--- Idézetet írta: elwood ---Hát a G2-re még várni kell a G1 befejezéséig, de mivel ötösével haladunk, ki lehet számolni, hogy nincs már az olyan messze. Hogy mi lesz ezen a héten, azt sem nehéz kitalálni, csak meg kell nézni, mi jött ki kb. ilyenkor márciusban. ;)
--- Idézet vége ---
Nos elwood igazad van,a Marvel TF G2 kapcsán,tényleg akkor érdemes ezt a sorozatot honosítani,amikor véget ér a G1-sorozat!A G1 sorozatot ötösével fogjátok felrakni,azaz havonta 5 részt terveztek leközölni!Ami azt jelenti,ha jól számoltam maradt még 25 rész,tehát azokat 5 hónap alatt meg fog jelenni ezekszerint!Aztán jöhet a G2-es sorozat,bár azt én nem ismerem,mert magyarul nem jelent meg a '90 években,amit akkoriban a Semic Kiadó akarta leközölni!A G2-t az iacon.atw.hu-n olvastam róla az infót!
És igazából azt nem kell megtudni,melyik TF sorozat lesz honosítva,inkább legyen meglepetés!Őszintén szólva több sorozat is van,amelyeknek még talán(esetleg biztos)van lehetősége a folytatáshoz!Pl.:Dreamwave-es TF vs. G.I. Joe,az All Hail Megatron(Dicsőség Megatronnak),a Reflektorfényben különböző önálló TF történet és talán a Beast Wars is!Tehát ez azt jelenti,hogy minden csütörtökön lesz TF képregény?Talán kimaradás nélkül?Amúgy meg én is szoktam figyelni minden csütörtökön,ahogy a többiek is ezt mondták itt a Fórumon!A Marvel TF angol sorozatát Shockwave tervezte volna tovább folytatni de az még nem derült ki,hogy mi a helyzet!Bár érdekes módon,a Marvel TF G1 33-34. számában,mintha azt láttam hogy 2-2 TF angol sztori jelent meg!
iktriad:
Kösszi elwood, azt hiszem akkor tudom mi jön.
Ubul:
Köfi a reagot mindjárt megkukolom. Amit sajnálok h vége lett a megatron eredete az naon zsír volt. Éljen Grimlock, majd egyszer csak re
elwood:
Hát a G2-re még várni kell a G1 befejezéséig, de mivel ötösével haladunk, ki lehet számolni, hogy nincs már az olyan messze. Hogy mi lesz ezen a héten, azt sem nehéz kitalálni, csak meg kell nézni, mi jött ki kb. ilyenkor márciusban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése