HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1034/1242) > >>

grey gargoyle:
jó volt az all hail megatron 2. része is, bár annyira nem tetszett mint az első, de az utolsó képek pusztítóról nagyon hatásosak voltak. Nagy köszönet e részért is.

holloo:
Köszi a Dicsőség Megatronnak 2. részét! Nagyon pörögnek az események, azért kíváncsi vagyok a katonaság mit fog kitalálni az álcák ellen.

keildavid:
Ez a Dicsőség Megatronnak 2.része nagyon különös és érdekes!A számításaim szerint ennyi a szereplők eredménye,felsorolom:
Emberek 95%;Álcák 5%;Autobotok 0%!
Azaz érdekes benne,hogy ezek az emberi-tényezők 95%-a szerepelt!Ez nagyon emlékeztet a Marvel TF G1 13.részére(A mesterlövész című történetre),amelyben ez az eredmény:Emberek 97%;Megatron 2,5%;Alakváltók(beleértve az Álcákat és az Autobotokat)0,5%!Ebbe volt egy kis szöveg az első oldalon,hogy"Az eddigi legfurcsább Transformers-történet!",ami azt fejezi ki hogy egy kicsit tényleg szokatlan ugyan,de egyben érdekes is,hogy nem csak a Transformerek vannak előtérben,hanem néha az emberek is lehetnek a reflektorban!Sorolhatnám ezek közé "A Robotmester"-t a TF G1 15 részét,és a nagy kedvencemet a 20.részét,amelyben Szán volt a főszereplő!
Nagyon érdekes legtöbbször az Alakváltókon van a hangsúly,de úgy néz ki az emberek is jöhetnek előtérbe!Az Autobotok hogyhogy nem jelentek meg?Hisz nekik az a feladatuk,hogy megvédjék a Földet,az embereket az álnok Álcáktól!
5 csillagos remek munka!Köszönöm elwood és tyrant!További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
Ja és még valamit:a főoldal címe"Dicsőség elwoo...izé...Megatronnak!"Nagyon érdekes címet írtál dr samson!

dr samson:
Ja, izé, jelezném, hogy a főoldali képtől elhatárolódom, azt nem én szerkesztettem...

iktriad:
WOW köszi az AHM illetve Dicsőség Megatronnak 2-t is. A rajzok továbbra is egészen jók, a fordítáés megint magas szinvonalú, a történetÍ(leszámítva, hogy valahogy így nézne ki az apokalipszis egy formája) majd az is belendül, ha nem csak álcákat látunk...
Köszi Elwood & Tyrant!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése