HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
Folytatás.
Asys:
Tyrantnak és Elwoodnak köszönöm a Dicsőség Megatronnak második részét!
Most őszintén,van olyan olvasó,aki azt gondolja,hogy az emberek ellenfelei lehetnek az Álcáknak?
Láttam én is a legújabb Transformers:ROTF trailert!Nagyon ütős,bár Űrdongó kifakadása kicsit kiábrándító!
Az akció,valamint az überbrutál hanghatások viszont mindenért kárpótolnak!
Persze Megan Fox se kutya...
Pár hónapja kiröhögött mindenki,amikor azt állítottam,hogy minimum 30 robi lesz a filmben,most meg...?
Egy kérdés:a G2 a G1 közvetlen folytatása,vagy ,,csak'' az újragondolása?
Abyss:
All Hail Hálózsák!
köszi az új részt
olyan mint mindíg
Istencsászár
Silver&Clio:
"Ha ez valóban a Pusztítás után játszódik akkor úgy néz ki hogy Megs megunta az ott sokat emlegetett bevetési szabályokat, és gyorsan akarja leigázni a bolygót."
Pont ez a bajom az a Megatron akit a Pusztítás soroztaban megismertünk, aligha lenne enynire komolytalan, megkeresné azokat a különlges energiaforrásokat amit Sokkoló még a dinók korában "telepített a Földre. Nem állna le játszadozni az emberekkel, mint egy forrófejű kamasz aki az erejét próbálgatja.
Én csak úgy tudom elolvasni a Dicsőség Megatronnak ha teljesen új sztoriként kezelem. De lesz még egy pár következetlenség a folytatásban ami nem illeszkedik a beszivárgás, viharhozó, pusztítás sorozatokba.. És itt nem csupán altmódokra gondolok mint Üstökösnél.
Egyébbként tényleg úgy van az Amerikaiak annyira önközpontúak hogy még az UFO-kat is magukénak akarják..
Ami nekem is tetszett az AHM-ben és egy kicsit hiányoltam az előző sorozatból , az emberi perspektíva..
Bár az elején még így indult a "beszivárgásban" Racsni találkozása Hunterrel és Verity-vel nagyon tetszett! Anynira vártam hogy Hunter és Napcsillantó kapcsolatát kifejtik..
mad47:
--- Idézetet írta: Silver&Clio ---Amerika amúgy is megszokta hogy minden UFO hozzájuk látogat el először..
--- Idézet vége ---
Ez igaz.
De ha már annyira hozzászoktak akkor miért nem tudnak sose rendesen felkészülni?
A rajzok valóban fantasztikusak, az itt ott előforduló szókimondó szöveg pedig bizonyíték hogy már nem csak a kiskölykök a célközönség, hanem mi is, a tősgyökeres, de már nem zöldfülű TF fanok. Ha ez valóban a Pusztítás után játszódik akkor úgy néz ki hogy Megs megunta az ott sokat emlegetett bevetési szabályokat, és gyorsan akarja leigázni a bolygót. És hát OP. nélkül erre minden esélye meg is van! És mivel már Pusztító is a színen van így gyanítom hogy sikerült rátenni a kezüket a Monstruktor féle óriásrobot technológiára is... Mindezek fényében a címválasztás valóban totál helytálló, eljöhet az Álcák aranykora... Nekem mindössze azzal a döntéssel van bajom hogy reklámot kellett csinálni a Masterpiece játékoknak, és emiatt pl. Üstökösék F-22ből F-15be "fejlődtek" vissza és ehhez hasonlók...
Továbbra is All Hail HálóZsák! Így tovább és külön köszönet hogy munkátokkal elérhetővé teszitek számunkra ezeket a képregényeket! 1 lelkes hívetek tutira van!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése