HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1024/1242) > >>

mad47:
Jéé, tényleg... nem tudom honnan jött ez a forgotten... Szóval igen: Fallen. Bocs a bakiért.
Asszem megnézem még párszor ezt a trailert.

Optimus Prime:

--- Idézetet írta: Asys ---mad47:Fallen,nem?  
Az az új alakváltó,amelyik teleportál a trailerben és azt hiszem,hogy egyik oldalon sem áll!
--- Idézet vége ---
Igen, ő még a polgárháború előttről van. Habár a Defiance képregény szerint az ő szimbóluma alapján jött létre az Álca jel és Megatron is az ő lévén lett az... aki. De ugye itt nincs igény a filmes képregényekre.

--- Idézetet írta: Asys ---Egyébként pontosítok:Long Haul mellett más egyéb szerkesztettek is kivehetőek az árokban!(Mixmaster és talán Rampage?)Durva,hogy Blackout is visszatér,Duhamel kinyírta nem?Visszahozhatták volna Brawl-t,a tankot is!  
Sam nem fog unatkozni és mi sem!  
Sajnálom,hogy Hound és Wheeljack szereplése csak kamu volt!
--- Idézet vége ---
Brawlt már nem hiszem, hogy visszahozzák ő kicsit több sérülést szenvedett, no meg nagyrészt belőle áll az új Megatron.  Hound is Wheeljack csak elterelés, név trv volt én mondtam. Sokan a Stingrayt hitték Wheeljacknek, egy kiállításon - ami április 1.-jén volt - el is hangzott.
Trailer képek.

Asys:
mad47:Fallen,nem?  
Az az új alakváltó,amelyik teleportál a trailerben és azt hiszem,hogy egyik oldalon sem áll!
Egyébként pontosítok:Long Haul mellett más egyéb szerkesztettek is kivehetőek az árokban!(Mixmaster és talán Rampage?)Durva,hogy Blackout is visszatér,Duhamel kinyírta nem?Visszahozhatták volna Brawl-t,a tankot is!  
Sam nem fog unatkozni és mi sem!  
Sajnálom,hogy Hound és Wheeljack szereplése csak kamu volt!

mad47:
Egyvalamit nem értek.
A címben szereplő Forgotten akkor most a feltámasztott Megatron lesz, vagy egy új alakváltó?? Netán Üstökös?
Pusztító télleg üt mint a buszkerék, remélem a 3. részre majd visszavágnak az Autobotok vmi Superionnal vagy Super Omegával.

Asys:
Nagyon brutál a trailer!  
A szerkesztettekre vagyok a legkiváncsibb!Ha jól láttam,akkor Long Haul keresi Megatront az árok mélyén!  
Devastator pedig borzasztóan nagy,félelmetes látvány lesz a mozivásznon!  
Gyakorlatilag porszívóként működik a feje (ill./vagy a szája)!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése