HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1016/1242) > >>

keildavid:
Nos köszönöm sepi! Így most már érthető. Hogy vannak néhányan akik dolgoznak, egyetemen vannak vagy mindkettő.És be kell vallanom, hogy az egy jó ötlet néha késő estén raktok fel egy-két képregényt. Volt párszor ilyen alkalom. Az Őrszem például hajnali 1 óra után volt lett kirakva. Kétszer is volt ilyen. Bár tudom, hogy ez zozi56 munkája. A múlt héten későn jött ki a Bosszú Angyalai. Akkoriban valami vírus volt a rendszerbe, de azóta már helyre jött. Pár nappal ezelőtt a Camelot 3000 is csak későn este jött ki.

Sepi:

--- Idézetet írta: keildavid ---Ó, ne haragudj zozi56! Nem akartalak titeket megsérteni. Csak kezdtem már feladni a reményt. Na ja, ahogy mondani szokták az emberek:"Jobb később, mint soha!" Biztos ti is ezt mondanátok! Jó pihenést!
--- Idézet vége ---
Igen, meg sokszor előfordul, hogy csak este van időnk frissíteni, hiszen van aki dolgozik, van aki egyetemen van napközben, van aki mindkettő, így csak késő este tudunk időt szánni rá, hogy kirakjuk a képregényeket. És ahogy láthattad, az elmúlt pár napban pont ez az eset állt fent. De azt tudom mondani, hogy jfél előtt nem érdemes feladni a reményt.

keildavid:
Ezek a TF képregények nagyszerűek, elképesztőek! A #57-59. részeit ismerem, mert ez a Semic által megjelent kiadványa a magyar TF 16. számait tartalmazza. Nekem megvan ez a kiadvány papíron. Sok érdekes dolgokat fedeztem fel akkoriban és most itt a HZS-n is így van. Nos a következők tértek vissza: Megatron akit mindenki halottnak hitte,de mégis visszatért. Üstökös, Hollószárny és Félszél szintén visszatértek. Kérdéseim:ha jól mondom, ez a TF sorozat a #80 részig tartott.(Ezt már mindenki tudja, ez nem titok.) És ötösével jelenik meg nálatok. Akkor ez azt jelenti, hogy a további 4 hónapba is így haladtok? Pontosan jövő hónapban Júniustól-szeptemberig? És akkor sorra kerülhet a G2-s sorozat. Ha ezt jól mondtam. Nos végezetül még egy-két üzenet. Köszönöm tyrant kemény áldozatos munkádnak, hogy ezt is el lehessen olvasni. Ezer köszönet! 5 csillagot adtam mindegyikre! És Sok sikert kívánok neked a maradék 20 képregény honosításához!!! És ne haragudjatok, amiért kis híján kezdtem feladni a reményt.

zozi56:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1510&catid=22&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Transforems Marvel G1 56-60.[/a]

keildavid:
Nos Angelus(szabi) ez esetben azt kell mondanom, hogy igen holnap is lesz nap. De a HZS team meghatározták, hogy a szerdától-szombatig tartó szakasz be van osztva 3 személyre! Szerda dr samson, csütörtök elwood és péntek-szombat talgaby honosított munkái kerülnek! Ahogy ez már a pár héttel ezelőtt kiderült!
mad47 így igaz. Még fiatal az este.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése