HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Sepi:
--- Idézetet írta: Asys ---Hány részes ez a story?
--- Idézet vége ---
Maga a képregény? Ez egy ongoing, jelenleg a 10-es számnál tartanak odakint Amerikában.
Asys:
Tyrant-nak és Elwood-nak köszönöm az AHM folytatását!
Nem túl rózsás a helyzet,Űrvonat gyakorlatilag a reményt is elveszi az emberektől...
Feldobná a hangulatot és a storyt egy kis (álca) hatalmi harc!
Hány részes ez a story?
zozi56:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1601:transformers-dicsseg-megatronnak-03&catid=21:idw\" target=\"_blank\"]Dicsőség Megatronnak 03.[/a]
Asys:
Elolvastam a (DW-s) Mikromesterek című,négy részes képregényt!
Köszönöm Elwoodnak a honosítását!
Örültem,hogy más Mikromesterek is (fontos) szerephez jutottak,nemcsak Száguldóék!
Sokkolót frankón helybenhagyták!
Ebben a storyban szinte az összes Mikromester bemutatkozik!
A főszereplők gyakorlatilag az Álca ,,Race Track Patrol'' Barrikád vezetésével és az Autobot ,,Hot Rod Patrol'' Apafej vezérletével!
(Az utóbbi csoport nekem megvolt játékban!Csakúgy,mint az ,,Air Patrol'' és a ,,Monster Truck Patrol'' csoport!Szóval,nagy öröm volt őket képregénykarakterként látni!)
A többiek is jók voltak,pl. a ,,Military Patrolba'' tartozó Bombshock,aki szkanderezett;vagy a nagyképű ,,Battle Patrol'' tagjai,ill. a mérlegelő és átálló ,,Air Patrol'' tag,Blaze Master!
Mégegyszer köszi...
mad47:
12 Mikró banda?? :O wow. Én csak a Marveleseket ismerem, de azok közül kihagytad a legutóbbiban bemutatkozó Autobot Sportjárőr (Cövek és társai).
Hát megint csak köszönet a frissítésért, bár ezek a számok megvannak eredetiben is, jó hogy "itt" is megvan. Főleg hogy Ti nem felejtitek el egységesíteni az eredetileg hibás megfogalmazásokat. Értem ezalatt most pl. ÁLCA páncél helyett is SZÍNLELŐ páncél van beírva, az előbbi megtévesztő, és az újságban úgy volt benne. Szóval gratula és köszönet.
A legjobb hogy Mogorva újra akcióban! És nem fél az "inaktivizálástól", nekimegy Megatronnak.
Racsninak meg respect.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése