HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1013/1242) > >>

mad47:
THX a frissítésért, egyre érdekesebb a sztori. Megatron és Üstökös párbeszéde egészen megdöbbentő.  Megs' úgy beszél Üstiről mintha a fia lenne.  Nade HOL VANNAK AZ AUTOBOTOK??? Dinobotok kellenének ide én azt mondom.  Optimusz nélkül is ki mernének állni az Álcák ellen, nem úgy mint Jazzék a Kibertronon!
Hajrá a továbbiakhoz, örülök hogy ma se maradt el a heti adag.

tyrant:
Ilyen az összes eredeti betűtípus. Ha olvashatatlan valakinek bocsi arról nem tehetek.

Ubul:
Hi. jó volt az új. Azt hittem több lelkizés lesz benne, az jót tett volna. Sokszor jobban szeretem a lelkizést mint a robogó történeteket, így is rengeteg mindent meg tud az ember. Jó lett volna még több. Most nem tom miért zavar a beírásban egy két betű, nem tom miér, nehéz volt leolvasni  De ez az egyet len egy kivételes negatívumom  Köszi a figyelmet. És ezer köszönet a sok sok munkáért amit a mi örömünk miatt tesztek.

Asys:
Sepi,köszi a választ!

keildavid:
Ez aztán nem semmi! Nos iktriad jól mondtad, hogy a 3. részben valóban több az emberek aránya. Egy kissé furcsa is volt az egész történet, mert az Autobotok nem bukkantak fel. Jól olvastam amit Megatron mondott Üstökösnek? "Üstökös. Azt vártam volna, hogy a testvéreid mellett harcolsz." Ez azt jelenti, hogy Üstökös, Égretörő és Villámcspás testvérek igazság szerint? Mert mindhárman egyfolrma a testfelépítésük és a képességük? Nem baj, hogy a TF frissítés későre jött.  "Az alsó képen látható robi mindenesetre nem épp elégedett ezzel a helyzettel."-szöveg hehe nagyon jó volt. Mert a képpel úgy tűnt, mintha a szemünkbe nézett és mondta nekünk, hogy "Utálom ezeket." Megnéztem a comicvine.com-on és úgy néz ki ez a sorozat a 11. résznél tart. Eredetileg a 10-nél, ahogy mondtad sepi.
Ezer köszönet elwood és tyrant a Dicsőség Megatronnak 3. részért! További sok sikert kívánok nektek!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése