HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1010/1242) > >>

elwood:
keildavid: A Wheelie Spotlight és az All Hail Megatron közti ellentmondás valószínűleg a szerzők közti egyeztetés hiánya okozta. Én olyan magyarázatot tudok rá fabrikálni - ha mindenképp ki kell dumálni - hogy végülis nem tudjuk pontosan, a Wheelie-vel kapcsolatos események mikor történtek. Ebből adódóan elképzelhető, hogy a Spotlight: Wheelie valójában nem sokkal az All Hail Megatron után játszódik, és a három Álca a földi események után ér tragikus véget. Persze ennek még keresztbe tehet, ha olyan pechünk van, hogy ebben a sorozatban is kinyírják őket.

-Bub: mozifilm-adaptációkat én továbbra sem tervezek fordítani. Ha lement a moziban az - előreláthatóan -  három rész, a képregények addig sem jelentek meg magyar kiadásban és még mindig foglalakozom honosítással, akkor talán.

Asys:
Elolvastam Megatron eredetét (ami egyúttal az Álcák eredete ill. létrejötte is),kegyetlenül jó story!  
Nem gondoltam volna,hogy a nagy Álcavezér bányászként kezdte és gladiátorként folytatta a karrierjét!  
Ami nagyon tetszett:
1.Bemutatták,hogy a többi Álca,hogyan csatlakozik Megatronhoz!(Üstökösék bérgyilkosként,Tombolóék testőrként,Fülelő pedig fegyverszakértőként mutatkozott be!)
2.A ,,sötét'',nyomasztó színek és a grafika!
3.Ahogy megmutatták az emberi társadalomra kísértetiesen hasonlító alakváltó ,,demokráciát''!
(A válság elérte akkor a robikat is;bocs,tudom ez hülye vicc volt...)  
Ahogy bezáratták a bányát,ahogy leverték a felkelést,ahogy szervezkedtek a lázadók és még az is,ahogy Sentinel Prime viselkedett (kompromisszumra képtelen pártvezér);mind-mind ismerős lehet valahonnan a mai,21. sz.-i,magyar olvasónak!  
Nagyon szépen köszönöm a honosítóknak (Elwood és Tyrant) ezt a bámulatos,4részes storyt!  

-BuB:
Köszi a Megatron-t.
Nagyon jó lett honosítás.
Jól láttam, hogy odakint nem állnak le a tervezett 12-es résznál és sorozatot csinálnak belőle? És ha minden igaz Furman veszi át az írását? (aminek nagyon örülnék, mert sztem az ő sztorijai jobbak voltak.  )

Egy kérdésem lenne: A filmes részeket nem fogjátok honosítani?

Warusz:
Köszi a frissítést nagyon jó lett.

keildavid:

--- Idézetet írta: Asys ---Srácok,meghoztátok a kedvet a Megatron eredet című képregény/story elolvasásához!
--- Idézet vége ---
Jó szórakozást kívánok neked Asys! Igazából nekem is tetszett a Megatron eredet. Nagyon érdekes, izgalmas képregény.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése