HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
zozi56:
Elwood, ha nem gond, akkor kiveszem innen a szavazást, jó? Vagy szólj, ha kell még (vagy ha más kell helyette).
keildavid:
Nos ahogy ezt fogalmaztad az előbb elwood, ez mindent megmagyaráz, hogy a Wheelie eseményei ezek szerint az All Hail Megatron előtt, közben és esetleg után játszódik. És ez is a magyarázat, hogy a Quintesson miért nem jelent meg, akit a Spotlight:Wheelie utolsó oldalán láthattuk. Az Optimusz Fővezér Spotlight első oldalán megjelent Wheelie a képernyőn, valószínűleg ez akkoriban indult el Wheelie. És ezek szerint egy-két év múlva zajlot le a vége fele a Spotlight:Wheelie.
elwood:
Én voltam, aki ezt mondta. A dolog abból indult ki, hogy Furmanról köztudott volt, hogy ki nem állhatta Wheelie-t. Egy Botconra írt történetben nagyon csúnyán ki is végzi Daniellel együtt. Az Optimusz Fővezér Spotlight készítésekor még szó sem volt Wheelie Spotlightról, ezért valószínű, hogy Wheelie megjelenése akkor ott még csak poén szinten merült fel. Úgy egy jó félévvel később a rajzoló Klaus Scherwinski vetette fel a Spotlight ötletét, ami megtetszett Furmannak, és abból készítette el azt a történetet, amit ismerünk, beleültetve az IDW univerzumban Wheelie addigi egyetlen feltűnését is. Ha azt feltételezzük, hogy Spektró, Kémlelő és Kereső megjelenése az All Hail Megatronban és a Spotlight: Wheelie-ben nem hiba, akkor Wheelie minimum 2 évet (de inkább többet) töltött el az Lv-117-en (lásd: "A csillagciklusokból (évekből) metaciklusok(évtizedek?) kerekedtek." a 7. oldalon) mielőtt a az álcák űrhajója lezuhant ott.
Aldarion:
A Wheele kérdésre csak annyit mondanék, hogy - úgy rémlik, hogy pont ezen a fórumon - annak idején felhívta rá a figyelmemet, hogy a Reflektorfényben: Optimus Prime első oldalán épp Wheele kér segítséget. Hogy mi is volt a konkrét dolog már nem tudom, de mintha azt említette volna valaki, hogy csak poénból került oda, de végül valakinek a nyomására kellett Wheele-hez is írni egy Reflektorfénybent, és tulajdonképp a vészhívás ugyanaz, mint a mit a saját füzetében megereszt.
Asys:
Elolvastam a TF:Fejmesterek című 4 részes story-t,immáron másodszor!
Fantasztikus történet,elejétől a végéig izgalmas,rengeteg ,,új'' alakváltót (team-et) bemutatva!
(Pl. célmesterek,horrorconok,szörnybotok,technobotok,terrorconok,stb.)
Kár,hogy a Színlelőkről (Pretenders) anno nem készült egy ilyen színvonalas és akciódús eredettörténet...
Köszönöm a honosítást Elwood-nak és Tyrant-nak!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése