HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
iktriad:
Végre valami számomra 100%an új dolog. Nem semmi kis történet készül. Figueroa rajzai zseniálisak, Furman sztorija úgyszintén (főlfedezhetőek a szokott elemek, fogjunk össze, mert jön valami csúnya rossz, aminek köze van Unikronhoz)
Egyszóval remek élmény, köszi kedves forditópáros. Szép munka, várom majd a folytatás, ha itt az ideje!
Warusz:
Köszi a frissítést a fordítást és a be írást :
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1622&catid=21&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Bestiák Háborúja v2 02[/a]
godemperor:
Tiszta vicc,mióta (sok hezitálás után) megnéztem a filmet, gyerekkorom óta először nekiálltam Transformers-képregényeket olvasni,itt az oldalon. És még be is jött...Visszamenőleges bocsika azért,amiket gondoltam a képregényekkel kapcsolatban... De hát ugye jobb egy megtért bűnös...
Silver&Clio:
Jópofa ,Tetszik!! Érdekes hogy Optimus csapatát az alternatorok képviselnik..felsorakoznak hogy aztán átalakúljanak. Valószínű azért mert, a classic figura sorozatnál látványosabbnak , ütősebbnek gondolták...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése