HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (1001/1242) > >>

iktriad:
Köszi a végkifejlete. nagyszerű volt, bár látszik, hogy Furman nem 4 részesként akarta megcsinálni. E. J su rajza, meg különösen a szinezés, ööö, hát bevallom nem az igazi(főleg, ha rápillantuk Guidi munkáira az AHM-ben...)
Azért nagon, de nagyon köszi a fordítást kedves Elwood&tyrant!

Dark:
Köszönöm a befejezést, nagy élmény volt végre magyarul is elolvasni...az angolom nem a legjobb...
A sűrítés ellenére szerintem nagyon jó lett a lezárás -Galvatront szinte sajnáltam, és Arszi viszi a pálmát nálam a vége miatt...kis gonosz...

Optimus Prime:
Hisz már tudjátok a folytatást. A fantasztikus utópiát az All Hail Megatron az. Igen! Az Univerzumunk majdnem meghalt a TF történelem legrosszabbjai által, de ezek után attól kel félni, hogy dicsőséges Megatron még hány épületet lő szét a Time Square-en.

Sepi: mondjam, hogy én se látom a bannered?  Nekem is olyan van, csak ne olyan profi. Amit Painttel é IrfanViewval összetudtam dobni.

keildavid:
Nagyszerű a végkifejlet. A rengeteg Alakváltók végre sikerült legyőzniük az összes ellenséget. A gonoszak:Jhiaxus, Nova/Nemezis Fővezér, Ciklon, Galvatron, Mennydörgés. A jók: Optimusz Fővezér, Arszi, Keményfej, Csatár, Röptűz és a többi Autobotok. Nos az Autobotok győztek. Ha jól láttam Optimusznak és Nova/Nemezis Fővezérnek egyformának látszott a fejük.
Bár volna néhány kérdésem. Mi lesz ezután? Úgy tudom nem egészen vége a történetnek. Mert még vannak sok dolgok amik még nem derültek ki. Pl. Napcsillantó, Hunter O'Nion, Sokkoló, Fülelő, a Dinobotok, Skorponok, a Machináció és a többiek.
További Spotlight sorozatot terveztek honosítani? Vagy vannak más terveitek is?
Ezer köszönet elwood és Tyrant a Transformers képregényért! További sok sikert kívánok nektek a honosításhoz!

mad47:
Húúúú... ez a Leleplezés volt az eddigi leg... egyetlen baj hogy ugye siettették a befejezést, ami látszik is. Kár hogy nem lehetett normálisan elvarrni a szálakat, pl. Hatlövet leszerelésére kíváncsi lettem volna. Ez a Gorlam Prime ---> Kibertron átalakulás ez számomra magas. Eddig is volt Kibertron, nem? Csak kicsit romba dőlt.  Most egyszerűen a helyére tolnak egy új bolygót, a régit meg kidobják? Valaki tud ezekre választ?  Nameg az utolsó két képkockán se vágom hogy mit lehet látni... Utalás Galvatronra, vagy mi? Lehet így jött ki a kiadó a legjobban, mert ha mindenkiben ennyi kérdés maradt mint bennem bebiztosították a további érdeklődést.
Továbbra is All Hail HZS! Köszönjük a frissítést, zseniális lett most is. Apropó: IDW fronton milyen távlati céljaitok vannak? AHM után van tervben valami? Emlegetettek már többször is valami Maximum Dinobots címet is, erre lehet számítani?
THX még egyszer, továbbra is kőkemény olvasótok vagyok...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése