HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
elwood:
Na, Optimus Prime, te annyira féltél a halott univerzumtól?
Optimus Prime:
--- Idézetet írta: grey gargoyle ---A Főálca meg nem csak egy várost győzött le szerintem, hanem amerikát és ezzel együtt a föld leghatalmasabb és legerősebb hadseregét is. Sőt, meghódított egy egész bolygót és egy egész fajt is.
--- Idézet vége ---
Jujj, de ijesztő! Megatron pár lövéssel megdöntötte az USÁt, a Pentagont és letarolt több tucat reklámtáblát.
Itt a New Divide music video, valamint vagy egy tucat újabb TV spot.
grey gargoyle:
Elolvastam a dicsőség megatronnak 4. részét és annyira tetszett, főleg az autobotok vivódása a tehetetlenséggel, hogy újra elolvastam az előző 3 részt is.
Az emberekkel foglakozó részek kicsit laposabbak, de ebben szerencsére kevesebb ilyen volt, szóval nagyon jó. Nagy köszönet Elwoodnak is Tyrantnak is az eddigi részekért.
--- Idézetet írta: elwood ---Ez ízlés kérdése, nekem a vörös jobban "a számra állt", előbb szólítanék valakit vörösnek, mint pirosnak. Bármelyik lehetett volna, de nem értem pontosan mire gondolsz "történetbe illőbb" alatt.
Nekem amúgy ez volt az első rész, amivel komoly gondjaim voltak. Bár még nem tudjuk hogy, de Megatron gyakorlatilag legyőzte az Autobotokat az AHM sorozat kezdete előtt. A főálca számára mégsem az a legnagyobb győzelem, hogy négymillió éves riválisát padlóra küldte, hanem hogy egy apró sárgolyó nyeszlett lakóinak lerombolta egy városát. Mintha az Autobotok legyőzésénél az emberek sárba tiprása sokkal fontosabb lett volna. Ezt a részletet leszámítva a történet nagyjából egyben van.
--- Idézet vége ---
Egyébként nekem sem volt semmi bajom a Pirossal, tényleg kicsit olyan kötözködős volt, én inkább azon csodálkoztam, hogy Acélfej nem reagált arra, hogy úgy szólítják.
A Főálca meg nem csak egy várost győzött le szerintem, hanem amerikát és ezzel együtt a föld leghatalmasabb és legerősebb hadseregét is. Sőt, meghódított egy egész bolygót és egy egész fajt is.
---
Az árulót meg lehet sejteni ki lesz...
---
Abyss:
No rosszul fogalmaztam, de Elwood zsenialitásoddal ráhibáztál nem történetbeillőség kérdése, hanem ahogy mondtad jobban a számra áll Egyébként jó a piros is. Csak ma kekec vagyok
iktriad:
Ááá, kezdünk bemelegedni. Guidi rajzai remekek, talán ez a rész legnagyobb erössége.
Volt egy írás hogy most mi van Napcsillantóval, ő fejmester, nincs összeegyeztetve .Nos bár sok téren nincs összeegyeztetve, de speciel e téren össze van (csak türelem, NAGYON fontos szál lesz!)
Piros-vörös- Én is inkább vörösnek irnám, de nem én forítottam, szóval hagyjuk meg ezt a megnevezést ha elwood így látta jobbnak.
És persze köszi a páros másik tagjának (tyrant) is az újabb honosítást!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése