HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (992/1242) > >>

grey gargoyle:
Nekem nagyon tetszik eddig a sorozat, és nincs ilyen bajom vele, hogy megatron túl lelkes lenne. Teljesen normális, hogy megünnepel egy győzelmet, mégiscsak egy egész bolygó felett uralkodik ellenállás nélkül, nem kis győzelem, akárhogy is nézzük, az autobotokat és az embereket is legyőzte. Mint hódító, én is elégedett lennék.

Habba:
Ki fog derülni mi lett Napcsillantóval és ki fog derülni ki az áruló (Meglepetés!).

Nem értem azokat, akik  ennyire leszólják ezt a sorozatot. Anno a G1 sem szólt többről, sem a film, sem a képregény, sem a TV film, mint, hogy az álcák ki akarják csinálni az autobotokat és garázdálkodtak a Földön, Kibertronon és a galaxis egyéb helyein, ha meg megunták megmentették Kibertront Unicrontól.
Nem volt szó halott univerzumról, meg hasonlókról mégis mennyire élveztük!

Az AHM egy normális G1 sztori, kicsi TV-s vonulattal.

Azért minden esetre itt nem a sztori az igazán ütős, hanem a rajzok! Nekem nagyon tetszik!

!!!AKI NEM AKAR ELŐZETES INFOKAT MEGTUDNI NE OLVASSA TOVÁBB!!!! Semmi konkrét, de mégis utalás az elégedetlenkedőknek!

Egyébként a későbbiekben, ha jó sikerült lefordítanom magamnak kiderül Megatron miért ennyire lelkes, miért kellett leigázni a Földet és ezzel lesz olyan aki elégedetlenkedni is fog, amiből Megatronnak komoly gondja lesz.
Ahogy az is kiderül, hogy az Autobotoknak két komoly gondja is lesz (pl. Kinél van a Mátrix?) és a végén lesz egy két komoly összecsapás is.
Aki meg hiányolta az európai szálakat és a világ más részeit az megnyugodhat, a szerző arra is gondolt.

Warusz:
Jaj az amerikaiak most adják a gyámoltalant eddig bezzeg vadásztak az autobokra akik csak őket akarták meg védeni aztán ha össze is kaparják Optit és meg mentik őket Megatronéktől akkor továbbra is fogják őket vadászni mondván ők is ugyan olyanok.

elwood:
Silver&Clio: nem tudom, miért írod, hogy érzékelhető volt az amerikai önteltség. Egyfelől Shane McCarthy ausztrál és nem amerikai. Másfelől, ő is keményen alázta az amerikai héroszokat, lásd DJ és Andy barátainkat, nekem szimpatikus, ha valaki ki meri nyírni a kvázi "főhőseit". Harmadrészt, Európa és a világ többi része éppenhogy nem hódol be, ez a folytatásból világosan ki is derül, azt hittem, hogy azt már olvastad. És hol aratott győzelmet az USA? Mert ebben a sorozatban ilyesmivel én nem találkoztam.

Amúgy a hétvégén hallgattam meg egy interjút Shane McCarthyval, amiből számomra újdonságként derült ki, hogy az IDW eredetileg nem is tervezte a Revelations és a Maximum Dinobots sorozatok megjelentetését. Legalábbis akkor nem, amikor kiadták neki az AHM-t.

Silver&Clio:
"Jujj, de ijesztő! Megatron pár lövéssel megdöntötte az USÁt, a Pentagont és letarolt több tucat reklámtáblát."    
 Csípem az eféla iróniát..

Nos a Halott univerzum túl egyszerűen lett elintézve, mivel jött a "Dicsőség Megatronnak"  fenomenális sorozata...
 Ebben a részben is érezhető volt az amerikai önteltség. A fenséges USA ahol minde UFO dicső győzelmet arathat, ha ezt a hatalmas népet leigázza, akkor Európa is behódol..

Ne keressétek egyenlőre nem lesznek logikus magyarázatok a régebbi IDW szál és az Dicsőség Megatronnak története között! Sőtt én egyátalán NEM tekintem folytatásnak.   Főleg amit majd Napcsillantóval csinál a kedves író..

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése