HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (986/1242) > >>

Optimus Prime:

--- Idézetet írta: elwood ---Más. Lehet, hogy csak nekem újdonság, de elkezdték kiadni a Transformers: Armada rajzfilmet dvd-n, tegnap a Match-ban láttam 990ft-ért a második öt részt. Ugyebár ez volt az a sorozat, ami megelőzte a Energont meg a Cybertront az úgy nevezett Unikron-trilógiában, amiből a második kettőt vetítette a Cartoon Network. A Mirax a magyar forgalmazó, úgyhogy a minőségre lehet tippelni, extrában csak pár kép van a lemezen, de akinek bejött a két másik sorozat, az ezt se hagyja ki. (Bár akiket ez nálam jobban érdekel, azok biztos már tudtak is róla.)
--- Idézet vége ---

Csak neked.  Pár hete felhívták rá a figyelmemet és hamar írtam is a kiadónak, aki még tervez kiadni DVD-ket. Ám a számok alapján nem fog kijönni  az 52 epizód, hacsak nem tesznek több részt is egy-egy kiadásba. További infók a honlapomon.

keildavid:
Bár nem tudom, de remélem én is, hogy a Marveles TF G1 lesz a soron. Meglátjuk.

Asys:
Jó neked,mad47!Nálunk jövő héten lesz a ,,premier''!
Jó filmnézést kívánok!

mad47:
Úúúú, nagyon állat.
Holnap ugye Marvel jön?  Még két rész hiányzik, azok jönnek most elvileg, utána úgymond teljes lesz a "gyűjteményem", a többi rész már hiánytalanul van meg otthon.
Délután megyek Bayformers 2t nézni! Wáwáwááá

Silver&Clio:

--- Idézetet írta: keildavid ---Tényleg. Én is most vettem észre a rejtett üzenetet. A hídon van ráírva, hogy" Good Bye Everybody. Don." Bár nem biztos hogy jól mondom-e. De ez az üzenet olyasmit jelent, hogy "Minden jót srácok. Don."? Ezt azért kérdezem, mert nem tudok angolul.
--- Idézet vége ---

Kissé Magyartalanúl szó szerinti fordításban : Viszlát mindenki! De a "Minden jót srácok" sokkal jobban hangzik

Don munkája nekem is nagyon bejött! Bár néha érdekesen értelmezte a dinók kültakaróját.. Egyszerűen fogalmazva: Bundával rendelkeztek. Viszont nagyon látványos és impozáns rajzokat készített, érezni lehet az akicót amint magávalsodor , szinte látja az ember "lelki szemeivel"  mozgásban az egész jelenetet  ( néha már kissé túl izmolt állatokat rajzol.. de ki mondta hogy ez baj?)   Kedvencem ahogy Magamatron áll és letekint a "birodalmára" Predaconjai megkezdik az új hadsereg építését , felhasználva a bolygó szerte szétszóródott protoformokat..

Kissé rövidke a sztori de így is élvezhető.. én 5 csillagot adtam mindenre!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése