Volt már erről itt szó? Netflix & chill roll out!
Eeegen, kíváncsisággal vegyes aggodalommal várom, a rossz emlékű Machinima-féle Combiner Wars (worst. series. ever.) néhány alkotója is ott bábáskodik a sori körül, és az újak sem egyértelmű sikereikről híresek, de mindenki kap egy esélyt, hátha most összejön. Egyébként ha jól tudom, hat rész, jön majd valamikor idén, és mivel trilógia, a folytatás is várományos. Kíváncsi leszek a Netflix-fordításra

És ha már fordítás: a múlt héten Aldarion távozásától úgy megijedtem, hogy lefordítottam az MTMTE 18-21-et, (na jó, a 21-ben van egy novella is, azon még dolgozom) de a lényeg az, hogy brutális mennyiségű anyag vár honosításra, ha csak a 2005-ös IDW-univerzumost és a TF UK-t számolom, az közel 300 füzet, és ugye elindult a IDW 2019, hamarosan jön a Marvel előzménytörténet, és olyan nyalánkságokat, mint a TF vs Star Trek, TF vs Szellemírtók vagy az ugyancsak hamarosan érkező TF vs Terminator még nem is említettük.
Úgyhogy most érdemes honosítónak állni, ha valaki kedvet és tudást érez magában akár a fordításra (Hol vagy, KiD?) akár a beírásra, és ami legalább ilyen fontos, van ideje is rá, az szóljon, mert különben sose végzünk. Ha heti egy frissítéssel számolok, az így is kb. 6 év, és akkor még a következő 6 év új megjelenéseivel nem is foglalkoztunk. Szóval a feladat nagy, és egyedül ezt nem fogom tudni megoldani.
Ettől persze fordítgatom a régi és új részeket a fióknak lelkesen, kb. egy év alatt szerintem behozom a lemaradást, és ha Tyrantnak belefér az idejébe, készülnek a beríások is, (TF UK-ből van még kész pár), de segítség nélkül borúsak a kilátások.