HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (92/1242) > >>

roberto:
Valaki kezdett már menteni az oldalról? Az IDW első fázisa cbz-ben lementve az asztalra nem lehet tudni alapon..

KiD:

--- Idézetet írta: Kibertroni Űrtigris - 2021. Július 23., 13:01:48 ---Hot Shot nevei:
Armada rajzfilm: Nagymenő
Energon és Cybertron: Tűzgolyó
Első Optimusz Megatron ellen a végső ütközet: Nagyágyú

Az utóbbi klipshowban sokak kaptak más nevet, mint magában az Energonban és Cybertronban.
Pl.: Pörölyből Sokkoló lett, ami amúgy még jó is, ha a japán nevét és a kinézetét vesszük.

De, azért valakinek, akinek megvan megkérném nagyon, de nagyon szépen, hogy küldje el nekem, légy szíves kérem szépen.

--- Idézet vége ---

Optimus Primenak küldj egy privát üzit!

Kibertroni Űrtigris:
Hot Shot nevei:
Armada rajzfilm: Nagymenő
Energon és Cybertron: Tűzgolyó
Első Optimusz Megatron ellen a végső ütközet: Nagyágyú

Az utóbbi klipshowban sokak kaptak más nevet, mint magában az Energonban és Cybertronban.
Pl.: Pörölyből Sokkoló lett, ami amúgy még jó is, ha a japán nevét és a kinézetét vesszük.

De, azért valakinek, akinek megvan megkérném nagyon, de nagyon szépen, hogy küldje el nekem, légy szíves kérem szépen.

keildavid:
A TransFormers Armadáról úgy tudom 18-ig volt meg, és nem 13-ig.
A Hot Shot-nak talán Tűzgolyó volt a neve. De ha nem tévedek, a rajzfilmben "Nagymenő"-nek hívták. Ami érdekes, mert "Nagyágyú" helyett ez lett a neve.

elwood:

--- Idézetet írta: rico74 - 2021. Július 20., 21:15:32 ---Korigálnálak.

--- Idézet vége ---
Kösz, mint mondtam, nem követtem az Armadát, lehet, hogy a NewGenen is akkor jártam utoljára, mikor a 2-3 résznél tartott a sori.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése