HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Kibertroni Űrtigris:
Megnéztem megint az oldalt, valami másik ilyennel kevertem. Nekem a Google alkalmazás add ilyen híreket és cikkeket a telómom.
elwood:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Augusztus 21., 01:17:12 ---
--- Idézetet írta: Kibertroni Űrtigris - 2021. Augusztus 21., 00:00:25 ---Csak azt nem értettem, hogy miért a RiD lett az első az MTMTE helyett. Érteni értettem, csak az MTMTE milliószor jobb.
--- Idézet vége ---
Elwood, nem azt mondtad, a végére jobb lesz? :D
--- Idézet vége ---
Nem tudom, Kibertroni Űrtigris milyen mozit néz, de az 1. a Last Stand of the Wreckers, a 2. a Lost Light, a 3. a Chaos Theory az ongoingból, amivel ugye James Roberts beköszönt. Nyilván te is, én is más tizes listát raknánk össze, de ezekkel az élen, illetve War Withinnel a 4. helyen ki tudok egyezni.
KiD:
--- Idézetet írta: Kibertroni Űrtigris - 2021. Augusztus 21., 00:00:25 ---Csak azt nem értettem, hogy miért a RiD lett az első az MTMTE helyett. Érteni értettem, csak az MTMTE milliószor jobb.
--- Idézet vége ---
Elwood, nem azt mondtad, a végére jobb lesz? :D
Kibertroni Űrtigris:
Csak azt nem értettem, hogy miért a RiD lett az első az MTMTE helyett. Érteni értettem, csak az MTMTE milliószor jobb.
KiD:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Augusztus 20., 08:24:02 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Augusztus 17., 23:25:04 ---A 8-asnál az x-re nyomtam, anélkül, hogy megnéztem volna a többit.
--- Idézet vége ---
A végére azért jobb lesz :)
--- Idézet vége ---
Az mondjuk lehet, csak így már nem érdekel. :D Hiteltelen lett szerző.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése