HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (68/1242) > >>

Intruder:

--- Idézetet írta: elwood - 2021. Október 04., 15:21:06 ---Amúgy ez az egész Aequitas dolog is, hogy egy hangár méretű számítógép állománya elfér Vasököl agyában, aztán egy pendrive-on...

--- Idézet vége ---
Erről eszembe jutott a DOOM2016, ahol Samuel Hayden tudata elfért egy robot testben, de az A.I. Vegának már egy ház méretű tárhelyre volt szüksége.

Feast4:

--- Idézetet írta: daniel86 - 2021. Október 05., 06:22:00 ---A Roncsolók végső harca nekem is az egyik kedvenc történetem. Az általatok említett következetlenségeken át tudok ugrani. Amin viszont nem: hogy a bánatba van az, amikor Torkost derékban kettészakítja Overlord és mégis lelép Impactorral, addig Szökkenőnek ,,csak" az arcát tépi le, majd örök kómába esik?

--- Idézet vége ---

Szerintem ezt tök jól magyarázza az MTE 19. része. Amikor Pharma szétszedi Racsnit látható, hogy két fő részük van. A szikra és az agymodul.

Az egyik a szívük a másik értelem szerűen az agyuk.  A szikrasérüléstől sanszosan meghalnak. A fejsérüléstől szintén. Racsni is elmondja egy derékból félbevágás nem orvosi kihívás. Mondjuk az hogy Pharma függőlegesen kettévágta ambulánst azzal ki is nyírta. Agymodul szikra kampec.

Az hogy Torkost derékból kettétépte súlyos sérülés de nem javíthatatlan. De az, hogy Szökkenő fél fejét letépte abba nyilván sérült az agya. Ezért kómás.

daniel86:
A Roncsolók végső harca nekem is az egyik kedvenc történetem. Az általatok említett következetlenségeken át tudok ugrani. Amin viszont nem: hogy a bánatba van az, amikor Torkost derékban kettészakítja Overlord és mégis lelép Impactorral, addig Szökkenőnek ,,csak" az arcát tépi le, majd örök kómába esik?

KiD:
Most tartasz akkor azoknál a sztoriknál, amiket anno a Semic bölcsen átugrott. Kicsit kevésbé ütősek, de azért nem rosszak szerintem. Fel fog aztán megint pörögni.

Kayamiel:

--- Idézetet írta: KiD - 2021. Október 04., 21:25:36 ---Ajánlom figyelmedbe egyik eredetörténete végett a Marvel első generáció képregényeit a 60. számtól a 75-ik számig. Itt, a Hálózsákon TM.  :cool: :nezze:

Vagy ha vársz még másfél órát, jön elwood, és leírja neked 5-10 mondatban.  :cool:  De azért az említett sztorikat ajánlom.

--- Idézet vége ---

Oda fogok érni, csak idő hiányába egyenlőre a G1 27-nél járok még csak

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése