HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (68/1241) > >>

daniel86:
A Roncsolók végső harca nekem is az egyik kedvenc történetem. Az általatok említett következetlenségeken át tudok ugrani. Amin viszont nem: hogy a bánatba van az, amikor Torkost derékban kettészakítja Overlord és mégis lelép Impactorral, addig Szökkenőnek ,,csak" az arcát tépi le, majd örök kómába esik?

KiD:
Most tartasz akkor azoknál a sztoriknál, amiket anno a Semic bölcsen átugrott. Kicsit kevésbé ütősek, de azért nem rosszak szerintem. Fel fog aztán megint pörögni.

Kayamiel:

--- Idézetet írta: KiD - 2021. Október 04., 21:25:36 ---Ajánlom figyelmedbe egyik eredetörténete végett a Marvel első generáció képregényeit a 60. számtól a 75-ik számig. Itt, a Hálózsákon TM.  :cool: :nezze:

Vagy ha vársz még másfél órát, jön elwood, és leírja neked 5-10 mondatban.  :cool:  De azért az említett sztorikat ajánlom.

--- Idézet vége ---

Oda fogok érni, csak idő hiányába egyenlőre a G1 27-nél járok még csak

KiD:
Ajánlom figyelmedbe egyik eredetörténete végett a Marvel első generáció képregényeit a 60. számtól a 75-ik számig. Itt, a Hálózsákon TM.  :cool: :nezze:

Vagy ha vársz még másfél órát, jön elwood, és leírja neked 5-10 mondatban.  :cool:  De azért az említett sztorikat ajánlom.

Kayamiel:
Most végeztem a Netflixes Transformers sorozatokkal. Egy gyors de talán "buta" kérdés. Unikron honnan származik? Honnan jött? Hogy hogy ő ilyen erős és teremteni is tud mint a teremtő mátrix? Kicsoda ő?  :tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése