HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Október 07., 09:57:14 ---Nem bölcsesség volt az, inkább lámaság. El is ismerték később, hogy nem sikerült beszerezniük a köztes részeket az olasz Marveltől, akiktől a licenszt kapták.
--- Idézet vége ---
Elképzelhető, mindenesetre így jártak jól szerintem. A magam részéről nem hiszem, hogy a történetekkel együtt érő, kiskamaszból nagy kamasszá váló korosztályt meg tudták volna tartani ezekkel a sztorikkal kéthavonta. Persze ez csak megérzés, de szerintem másfél-két évvel korábban már elkaszálták volna a sorozatot a teknőcökkel együtt. Plusz végül így jártak jól, mert ha nem hagyják ki a középső részeket, a Marvel öncsődje pont a legjobb számokat és a sztori lezárását érintette volna.
elwood:
Azért van következetesség. Vasököl fejlövést kap, tiszta sor, Bokszolót szintén így nyírja ki Spike (haha), itt sincs semmi kérdés. Küllőt is nagyon komoly meló volt összerakni, aztán a kómából visszahozni egy fejlövés után. Mondhatnánk, hogy büdös nagy mázlija volt, ugyanakkor ő nem akárki, azt hiszem, az MtMtE 1. számában már volt rá utalás, azt hiszem, ő maga hozta szóba, hogy valahogy mindig minden helyzetet ép bőrrel sikerül megúsznia. Ugyan rögtön utána a poén kedvéért Ciklon le is szakítja az egyik karját, de ettől függetlenül ez nem üres duma, és összefüggésben van későbbi feljeményekkel, ha spoilerezés nélkül tudod mire gondolok. ;)
Ami Portyázót illeti, itt utána kéne olvasnom, de úgy rémlik, hogy a megfejtés az volt, hogy ő csak azt hitte, hogy látja felrobbanni a szerkesztettek fejét, valójában azonban ez már Szilánk agyturkászásának eredménye volt.
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Október 04., 22:00:14 ---Most tartasz akkor azoknál a sztoriknál, amiket anno a Semic bölcsen átugrott. Kicsit kevésbé ütősek, de azért nem rosszak szerintem. Fel fog aztán megint pörögni.
--- Idézet vége ---
Nem bölcsesség volt az, inkább lámaság. El is ismerték később, hogy nem sikerült beszerezniük a köztes részeket az olasz Marveltől, akiktől a licenszt kapták.
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Október 04., 21:25:36 ---Vagy ha vársz még másfél órát, jön elwood, és leírja neked 5-10 mondatban. :cool: De azért az említett sztorikat ajánlom.
--- Idézet vége ---
A marveles vonal valóban elérhető itt, azt nem ragoznám, az a legmeghatározóbb. A G1 rajzfilmes verzióban az egyik kedvenc részem adott rá egy nagyon béna változatot, hogy volt egy Primacron nevű nyüzüge tudós, aki egyre nagyobb és nagyobb robotokat épített - nem világos, hogy miért, hogy uralja az univerzumot? - aztán elkészítette Unicront, aki fellázadt ellene. Hogy a netflixes soriban mi a sztorija, azt nem tudom, mert nem bírtam még végignézni.
Intruder:
Amúgy csak szerintem nincs következetesség abban, hogy mit élhet túl egy TF és mit nem? Vasököl belehalt a fejsérűlésébe, míg Küllő fejét szinte a nulláról kellett újraépíteni. Nem úgy volt eddig, hogy ha az agymodul és a szikra kamra közűl bármelyik is károsodik az egyenlő a biztos halállal? Ezért nem tudom túltenni magam azon, amikor Portyázó felrobbantotta a Szerkesztettek fejét, és később valahogy mégis visszatértek. (Kivéve Bokszoló. Az ő feje ugyan úgy roncsolódott, de ő mégis halott maradt. :headscratch:) Akkor viszont totál nem értem, hogy mi értelme az elrettentő chippeknek, ha túl lehet élni a felrobbanásukat. :nemtudom:
Intruder:
--- Idézetet írta: elwood - 2021. Október 04., 15:21:06 ---Amúgy ez az egész Aequitas dolog is, hogy egy hangár méretű számítógép állománya elfér Vasököl agyában, aztán egy pendrive-on...
--- Idézet vége ---
Erről eszembe jutott a DOOM2016, ahol Samuel Hayden tudata elfért egy robot testben, de az A.I. Vegának már egy ház méretű tárhelyre volt szüksége.
Feast4:
--- Idézetet írta: daniel86 - 2021. Október 05., 06:22:00 ---A Roncsolók végső harca nekem is az egyik kedvenc történetem. Az általatok említett következetlenségeken át tudok ugrani. Amin viszont nem: hogy a bánatba van az, amikor Torkost derékban kettészakítja Overlord és mégis lelép Impactorral, addig Szökkenőnek ,,csak" az arcát tépi le, majd örök kómába esik?
--- Idézet vége ---
Szerintem ezt tök jól magyarázza az MTE 19. része. Amikor Pharma szétszedi Racsnit látható, hogy két fő részük van. A szikra és az agymodul.
Az egyik a szívük a másik értelem szerűen az agyuk. A szikrasérüléstől sanszosan meghalnak. A fejsérüléstől szintén. Racsni is elmondja egy derékból félbevágás nem orvosi kihívás. Mondjuk az hogy Pharma függőlegesen kettévágta ambulánst azzal ki is nyírta. Agymodul szikra kampec.
Az hogy Torkost derékból kettétépte súlyos sérülés de nem javíthatatlan. De az, hogy Szökkenő fél fejét letépte abba nyilván sérült az agya. Ezért kómás.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése