HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (67/1242) > >>

Kibertroni Űrtigris:
A Netflix nem adott Unikronnak eredetet.
Bestia Megatron hangja szörnyű volt.

elwood:

--- Idézetet írta: KiD - 2021. Október 07., 15:03:40 ---Plusz végül így jártak jól, mert ha nem hagyják ki a középső részeket, a Marvel öncsődje pont a legjobb számokat és a sztori lezárását érintette volna.

--- Idézet vége ---
Ez igaz. Ezzel együtt engem kimondottan zavart a kihagyás, a mindenféle mesterek, meg bináris kötések, színlelők nagyon nem adták, szóval Simon Furman színre lépéséig küzdöttem a folytatással.

KiD:

--- Idézetet írta: elwood - 2021. Október 07., 09:57:14 ---Nem bölcsesség volt az, inkább lámaság. El is ismerték később, hogy nem sikerült beszerezniük a köztes részeket az olasz Marveltől, akiktől a licenszt kapták.

--- Idézet vége ---

Elképzelhető, mindenesetre így jártak jól szerintem. A magam részéről nem hiszem, hogy a történetekkel együtt érő, kiskamaszból nagy kamasszá váló korosztályt meg tudták volna tartani ezekkel a sztorikkal kéthavonta. Persze ez csak megérzés, de szerintem másfél-két évvel korábban már elkaszálták volna a sorozatot a teknőcökkel együtt. Plusz végül így jártak jól, mert ha nem hagyják ki a középső részeket, a Marvel öncsődje pont a legjobb számokat és a sztori lezárását érintette volna.

elwood:
Azért van következetesség. Vasököl fejlövést kap, tiszta sor, Bokszolót szintén így nyírja ki Spike (haha), itt sincs semmi kérdés. Küllőt is nagyon komoly meló volt összerakni, aztán a kómából visszahozni egy fejlövés után. Mondhatnánk, hogy büdös nagy mázlija volt, ugyanakkor ő nem akárki, azt hiszem, az MtMtE 1. számában már volt rá utalás, azt hiszem, ő maga hozta szóba, hogy valahogy mindig minden helyzetet ép bőrrel sikerül megúsznia. Ugyan rögtön utána a poén kedvéért Ciklon le is szakítja az egyik karját, de ettől függetlenül ez nem üres duma, és összefüggésben van későbbi feljeményekkel, ha spoilerezés nélkül tudod mire gondolok. ;)
Ami Portyázót illeti, itt utána kéne olvasnom, de úgy rémlik, hogy a megfejtés az volt, hogy ő csak azt hitte, hogy látja felrobbanni a szerkesztettek fejét, valójában azonban ez már Szilánk agyturkászásának eredménye volt.

--- Idézetet írta: KiD - 2021. Október 04., 22:00:14 ---Most tartasz akkor azoknál a sztoriknál, amiket anno a Semic bölcsen átugrott. Kicsit kevésbé ütősek, de azért nem rosszak szerintem. Fel fog aztán megint pörögni.

--- Idézet vége ---
Nem bölcsesség volt az, inkább lámaság. El is ismerték később, hogy nem sikerült beszerezniük a köztes részeket az olasz Marveltől, akiktől a licenszt kapták.

--- Idézetet írta: KiD - 2021. Október 04., 21:25:36 ---Vagy ha vársz még másfél órát, jön elwood, és leírja neked 5-10 mondatban.  :cool:  De azért az említett sztorikat ajánlom.

--- Idézet vége ---
A marveles vonal valóban elérhető itt, azt nem ragoznám, az a legmeghatározóbb. A G1 rajzfilmes verzióban az egyik kedvenc részem adott rá egy nagyon béna változatot, hogy volt egy Primacron nevű nyüzüge tudós, aki egyre nagyobb és nagyobb robotokat épített - nem világos, hogy miért, hogy uralja az univerzumot? - aztán elkészítette Unicront, aki fellázadt ellene. Hogy a netflixes soriban mi a sztorija, azt nem tudom, mert nem bírtam még végignézni.

Intruder:
Amúgy csak szerintem nincs következetesség abban, hogy mit élhet túl egy TF és mit nem? Vasököl belehalt a fejsérűlésébe, míg Küllő fejét szinte a nulláról kellett újraépíteni. Nem úgy volt eddig, hogy ha az agymodul és a szikra kamra közűl bármelyik is károsodik az egyenlő a biztos halállal? Ezért nem tudom túltenni magam azon, amikor Portyázó felrobbantotta a Szerkesztettek fejét, és később valahogy mégis visszatértek. (Kivéve Bokszoló. Az ő feje ugyan úgy roncsolódott, de ő mégis halott maradt.  :headscratch:) Akkor viszont totál nem értem, hogy mi értelme az elrettentő chippeknek, ha túl lehet élni a felrobbanásukat. :nemtudom:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése