HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
KiD:
Ő a Transformers Armada nevű játékvonalból került ki, készült rajzfilm és képregény is a szériából, a G1-hez hasonlóan a kettőnek kevés köze van egymáshoz. Két másik sorozat épül rá, az Energon és a Cybertron. A rajzfilmeket nem ismerem, a képregények nem rosszak szerintem.
Kayamiel:
Most először találkoztam Armada Megatron nevével és kinézetével. Rá is kerestem, nem néz ki rosszul. Tudnátok pár mondatot írni, hogy ő vele hol lehet találkozni? Képregény vonal ő is? Hogy jött létre? Nem is tudtam, hogy volt ilyen is :tf-optimus: :tf-megatron: :tf-shockwave: :tf-jazz:
turkia:
Ősrégi honosítás már, de a minősége miatt rendre előveszem. Elwood, a Reflektorfényben Sokkoló történet fordítása elképesztő igényes. Nem tudom, hogy Fátum szavaival élve "különösen ihletett volt" a munka, vagy sokat agyaltál rajta, de az amúgy középszerűen korrekt sztorit kitűnő füzetkévé teszi. "Elemi szubrutin" , "taktikai támadóegység" és tsai kerek, szabatos mondatokban. Egy barátommal tegnap ez volt a téma. Egyik kedvenc honosítás.
Kibertroni Űrtigris:
A Netflix nem adott Unikronnak eredetet.
Bestia Megatron hangja szörnyű volt.
elwood:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Október 07., 15:03:40 ---Plusz végül így jártak jól, mert ha nem hagyják ki a középső részeket, a Marvel öncsődje pont a legjobb számokat és a sztori lezárását érintette volna.
--- Idézet vége ---
Ez igaz. Ezzel együtt engem kimondottan zavart a kihagyás, a mindenféle mesterek, meg bináris kötések, színlelők nagyon nem adták, szóval Simon Furman színre lépéséig küzdöttem a folytatással.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése