HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (365/1241) > >>

keildavid:

--- Idézetet írta: Micho - 2016. December 25., 21:22:26 ---Jöhet a név!  :nezze:

--- Idézet vége ---
Ez a Löket nevű álca altmódja.

FZoli:
Először is nagy köszi a teljes ReGen honosításáért, előbb-utóbb sort fogok rá keríteni! :)
Az első találkozásom a Transformerssel nekem egy nem átalakulós Űrdongó figura személyében volt, akit még egy vérvétel kapcsán kaptam. Utána lett még egy pár TF figurám - egy-két éve a tfwikin sikerült is beazonosítani őket, mint kiderült, van köztük G2-es is -, de a képregény sajnos kimaradt, csupán a boltokban sikerült néha-néha belelapozni egy-egy számba. A klasszikus rajzfilmsorozat is kimaradt, viszont lelkesen követtem a Beast Wars 1. évadát az RTL II-ön, majd jó pár évvel később pár részt sikerült ott elcsípni az Armadából, ill. később a CN-en nagyjából követtem az Energont. Pár éve a Prime-be is belevágtam, de aztán félretettem a dolgot - mindenesetre a három kapcsolódó regény a polcon pihen. :) A mozfilmek közül elsőként a 3. részt sikerült a nagy vásznon látni. Mint első 3D-s élmény elég ütős volt, de egyébként finoman szólva sem vagyok elégedett a filmes univerzum alakulásával.
A HálóZsákra is konkrétan a Transformers hozott el. 2007-ben kötötték be itthon a netet, eleinte az akkor még létező képregénytáron lapozgattam a Transformerseket, majd nem tudom, hogy ott szerepelt-e konkrétan az oldal neve vagy egy google keresés vezetett el végül ide. Bár a honosított anyag java még olvasásra vár - hol itt, hol ott lapoztam bele -, a külföldi kiadásokat az AHM óta nagyjából követem, és az MTME az egyik kedvenc képregényemmé vált.

@Jason Todd: Ilyenem nekem is van, egy rokonomtól szereztem. Az eleje ugyanilyen kopott, de a tetején megvan még a piros kereszt.  ;D

Micho:

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2016. December 25., 21:06:14 --- Nekem rendes TF-em sajnos sosem volt, nagyon drágák voltak. Még GI-JOE figurám sem, nagyon sokba került az is, (300-400 FT !!! )

--- Idézet vége ---

G.I. Joe-m még csak-csak, de TF-ből gyerekként nekem is csak egyetlen "prémium" figurám volt, ami most valahol a pincében rostokol:

Ez még a '80-as évek termése, emlékszem, a papírdoboza is nagyon király volt, a klasszikus rajzfilmes logóval.
Jöhet a név!  :nezze:

keildavid:
A Regen 100. szám utolsó két oldala volt nekem olyan, mintha összecsapott lenne. Párszor elolvastam és az előző néhány oldalakat.
Így aztán persze érthető is, hogy miért is lett így vége a történetnek.
Bár az tényleg érdekes kérdés, hogy a G1 és az IDWerzum között nem volt crossover.
Aztán ennyi volt. És ezután jött a lentebb említett Botanica és majd a Beast Wars, amiből két 4 részes képregény minisorozat itt olvasható.

Sepi:
Egy T-Rex TF-et én is találtam régi munkahelyemen, ahonnan megmentettem. Bár az nem Mogorva volt, de így is jól néz ki. Egyébként én még pár kisebb figurát az BayFormers filmek első része után vettem. Akkor lehetett a multi áruházakban kapni olcsóbb, de egész jól kidolgozott kisebb TF figurákat. Azok közül beruháztam egy Űrdongóra és egy Jazzre.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése