HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Feast4:
--- Idézetet írta: keildavid - 2017. Január 03., 18:32:14 ---Igen, a Transformers vs. GI Joe (Marvel) minibe van a magyarázat, hogy Űrdongóból hogyan lett Aranybogár. Nekem is régen zavaros volt, de ebbe minden kiderült.
Van néhány része Aranybogárrá változásról az UK 118-ban. Persze nem főtörténet, hanem alternatív.
--- Idézet vége ---
Az első TF G.I.Joe minimen dungot felrobbantják és utána építeik a Joe-k, végül Racsni fejezi be.
Kayamiel:
--- Idézetet írta: keildavid - 2017. Január 03., 18:32:14 ---Igen, a Transformers vs. GI Joe (Marvel) minibe van a magyarázat, hogy Űrdongóból hogyan lett Aranybogár. Nekem is régen zavaros volt, de ebbe minden kiderült.
Van néhány része Aranybogárrá változásról az UK 118-ban. Persze nem főtörténet, hanem alternatív.
--- Idézet vége ---
Na ennek akkor utána járok mert nem tudtam ;)
ZoliZoltán87:
Aham.Okés.köszi.
bár nme tudom sose,hogy ezeket,hogy is gondolják?! :rolleyes:
keildavid:
Igen, a Transformers vs. GI Joe (Marvel) minibe van a magyarázat, hogy Űrdongóból hogyan lett Aranybogár. Nekem is régen zavaros volt, de ebbe minden kiderült.
ZoliZoltán87:
Azta! :whistle: Nem semmi.... :rolleyes:
Ill. volna egy kérdésem megint; Marvel G1 28-ban ,hogy lett Űrdongóból Aranybogár?
Mert erre itt per pillanat semmi magyarázat.
Ha jól olvasgattam utána,akkor a G.I.Joe miniben lesz?(mikor meghalt Dongi?)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése