HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (355/1241) > >>

Kayamiel:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Január 06., 12:53:09 ---Engem az érdekelne, a rajzfilmekben hogy tudták elrontani Sokkoló karakterét? A képregényekben elég komoly és számító típusú ellenfél. Nálam vetekszik Megatronnal, csak míg utóbbi a nyers erőre alapoz, addig Sokkoló inkább a logikát részesíti előnyben. A Bay-filmben látott Sokkoló pedig sztem elég távol áll a klasszikus figurától :P

--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: mad47 - 2017. Január 06., 16:39:03 ---A Bay filmekben nem csak Sokkoló az aki távol áll az eredetitől...  :D

--- Idézet vége ---

Ráadásul szerintem keveset is szerepeltetik, ahhoz mérten hogy azért kiemelt karakter

mad47:
A Bay filmekben nem csak Sokkoló az aki távol áll az eredetitől...  :D

roberto:
Engem az érdekelne, a rajzfilmekben hogy tudták elrontani Sokkoló karakterét? A képregényekben elég komoly és számító típusú ellenfél. Nálam vetekszik Megatronnal, csak míg utóbbi a nyers erőre alapoz, addig Sokkoló inkább a logikát részesíti előnyben. A Bay-filmben látott Sokkoló pedig sztem elég távol áll a klasszikus figurától :P

BuB:

--- Idézetet írta: Intruder - 2017. Január 05., 23:36:01 ---
--- Idézetet írta: BuB - 2017. Január 05., 09:31:25 ---Bár azért Galvatron merész a hópárducra :D
Én asszem Cheetorra inkább Jazzt, vagy Csatárt gondoltam, laza-menő-ügyes karakter.
Arra még emlékszem, hogy Terrasorauhzoz, vagy mi is volt a neve, végig Üstököst párosítottam.

--- Idézet vége ---
Igen, ebből is látszik, hogy a fejforma teória megbukott, mert egy Nagy ágyú féle Cheetor-nak akkor miért van Portyázó feje? A Galvatron fejű Tigartront meg már nem is említem. :D Ezekből nem lehet semmit levonni, BÁR asszem azt is rebesgették, hogy Primal valóban leszármazottja az eredeti Optimusznak, de ez se 100%.
Terrorsaur, igen ő volt a repülő őshüllő és tényleg Üstökös 2.0 volt. :) A Possessed epizódban eredetileg őt szálta volna meg Üstökös szelleme, de végül Waspinatort választották a készítők mondván ki venné észre a változást. :lol:
Apropó Waspinator vagy ahogy itt lett honosítva: Haláldarázs, a sorozatba beraktak egy tuti kis easteregg-et, amiben magát Shrapnelnek nevezi egy kiadós fejre mért ütés után.

--- Idézet vége ---

He, ez vicces.  ;D
Azért az emlékeimben szebb volt a cucc, de hát elszállt felette az idő  :D (amúgy furi, vhol még mindig jobban bejön ez, mint a Cybertron Energon féle grafika...  :-\ )

Kayamiel:
köszi, szupi írás ez is.

Kayamiel:
Cheetor = Űrdongó
Megatron a Lila T-Rex
Üstökös a dinómadár ez így van
Jazz = Rattrap
Optimus Primal – Optimusz Fővezér leszármazottja. Ebbe a részbe ők csak lenyomatai az eredetieknek.
De itt van leírás a szereplőkről

https://hu.wikipedia.org/wiki/A_Beast_Wars:_Transformers_szerepl%C5%91inek_list%C3%A1ja

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése