HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (336/1241) > >>

KiD:
Ha jól emlékszem, a Zsákos verzióban a negyedik szám végén mindkét befejezés fent van.

ZoliZoltán87:
Még jó,hogy most olvasom és abszolút nem emlékszem már most iylenre....

daniel86:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Március 20., 13:02:58 ---Nem tudom, volt-e már róla szó, de úgy láttam, a Marvel eredetileg összvissz 4 számot tervezett ebből, így a 4-ben Sokkoló egymaga kiüti az autobotokat. Csak a remek eladási mutatók meggyőzték, folytassa a történetet, így az utolsó oldalon visszaálltak egy korábbi ponthoz és másik vonalat vettek fel....

--- Idézet vége ---

Igen, így volt. Úgy tudom a Hasbro marketingcélokra használta a képregényt anno.

roberto:
Nem tudom, volt-e már róla szó, de úgy láttam, a Marvel eredetileg összvissz 4 számot tervezett ebből, így a 4-ben Sokkoló egymaga kiüti az autobotokat. Csak a remek eladási mutatók meggyőzték, folytassa a történetet, így az utolsó oldalon visszaálltak egy korábbi ponthoz és másik vonalat vettek fel....

daniel86:
Újraolvasva az új füzetet feltűnt a Rigel-6 megnevezés. Tudtam, hogy olvastam már valahol és tessék. TF Marvel 24. Acsargó mondja, hogy ez jobb mint egy turbóféreg viadal a Rigel-6-on. :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése