HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
hiphop:
Köszi az új részt, nem gondoltam, hogy ma TF-et fogok olvasni, de kellemes meglepetés volt:) Egyszóval köszi a fordítást! Viszont lenne egy észrevételem: az a rész, amikor Tarn Mogorvához beszél, nos, az egyik kicsit magyartalanra sikerült, érzésem szerint. Legalábbis én nem tudtam felfejteni a mondottak értelmét. Oké, hogy közbeavatkozott a Megazúzó, így nem sikerült befejeznie Tarnak a monológot, de bevallom, előtte se nagyon értettem, mire akar kilyukadni.
Aldarion:
--- Idézetet írta: mad47 - 2017. Április 09., 10:21:32 ---Öröm látni, hogy felpörgött a TF részleg! Remélem sokáig marad ez a tempó! És az csak ráadás, hogy mennyire akciódús volt már ez a rész! 😀 Gondolom a Guberálók még visszatérnek (pláne így Mogorvával az oldalukon, mekkora poén már..)! Egyedül az utolsó képkocka nem tiszta. A többi név hogy kapcsolódik a halott Lendkerékhez?
--- Idézet vége ---
Igen, ők még tiszteletüket teszik a későbbiekben is.
Ami a neveket illeti, sehogy. Eredetiben ABC sorrendben szerepeltek a nevek a listán, ez így nem jött ki túl jól, de nem akartam lecserélni a neveket, mert Robertsnél sosem tudni, milyen apróságnak lesz jelentősége a későbbiekben. Egyébként a Nekrobot is hangsúlyos szereplője lesz a továbbiaknak.
mad47:
Öröm látni, hogy felpörgött a TF részleg! Remélem sokáig marad ez a tempó! És az csak ráadás, hogy mennyire akciódús volt már ez a rész! 😀 Gondolom a Guberálók még visszatérnek (pláne így Mogorvával az oldalukon, mekkora poén már..)! Egyedül az utolsó képkocka nem tiszta. A többi név hogy kapcsolódik a halott Lendkerékhez?
Aldarion:
Erre a bakira mard térjünk vissza egy hónap múlva. Higgyétek el, érdekes fordulat vár rátok...
Intruder:
--- Idézetet írta: daniel86 - 2017. Április 06., 16:42:02 --- :badteeth:
Lehet, hogy Barber nem olvasta :lol:
--- Idézet vége ---
Már a Dicsőség Megatron történetben is szerepeltek. ;) Baki, de én úgy fogom fel, hogy ez a trió nem az a hármas, akik meghaltak a Reflektorfény füzetben, mint ahogy a régi rajfilmben is mindig háromnál többen voltak. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése