HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
roberto:
A Marvel 2. generációja hogyan tudott mindössze 12 számot megérni? Ennyire futotta a történetből?
Bár a vége nem semmi: a harc lényegében sohasem ér véget a két tábor között.
Ja és ez a Liege Maximo, tk. az 'ősálca' -akár említve- szerepel még más füzetekben is?
Aldarion:
Spoiler nélkül annyit, hogy ő egy mitikus alak, akiről azt tartják, hogy felkutat minden alakváltót a halála után és feljegyzi a halála körülményeit. Amit ezen felül még érdemes tudni róla, hogy nem legenda - mint a mellékelt ábra mutatja -, és a későbbiekben még többször visszatér, mert elég hangsúlyos szereplője lesz a szériának.
egyébként az előző számban Krok és Támaszpont beszélgettek róla, amikor Vaktöltény bepörgött, mert azt hitte, hogy őt látja. Pont azelőtt, hogy ráleltek volna a jelvényhajóra.
Feast4:
--- Idézetet írta: mad47 - 2017. Április 09., 17:44:54 ---Az volt ott a Nekrobot??
--- Idézet vége ---
Na akkor most a szokásos evidens kérdés amit mindenki más tud csak egyikünk nem az enyém. Az mi? ;D
iktriad:
Köszönet a mostani MTMTE honosításért! :worship: :worship: :worship:
--- Idézetet írta: mad47 - 2017. Április 09., 17:44:54 ---Az volt ott a Nekrobot?? Nekem nem esett le. Nem is értettem... Remélem Mogorva felépül! Végre egy Álca banda, akik szerethetőek és csupa olyan karakter akiknek szurkol az olvasó, nem csak az aktuális főgenyák. Támaszpont véleménye az ÁIDról külön tetszett, végre egy újfajta Álca szempont, nem csak a megalománia.
Csak így tovább HZs, várjuk a folytatást!
--- Idézet vége ---
Igen az a Nekrobot. A 2. évadban fontos szerepe lesz. A Guberálók meg olyan népszerűek lettek, hogyha lesz valaha MTMTE/Lost Light spinoff, szerintem biztos ők kapják majd meg. Mindezt úgy, hogy nagyon ritkán bukkantak fel. Igaz, most egy jó ideig nem találkozunk velük(a 2. évadban van egy újabb nagyszerű kétrészesük addig majd a finálé egyik részében tűnnek fel 1-2 kockára).
hiphop:
Ja jó, ezzel a kommentel így már világos, köszi, Aldarion!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése