HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (329/1241) > >>

SuperSkrull:

--- Idézetet írta: daniel86 - 2017. Április 11., 15:34:54 ---
--- Idézetet írta: SuperSkrull - 2017. Április 11., 09:48:45 ---Sziasztok! Én nem vagyok mindenben képben a TF világban, így szeretném megkérdezni, hogy azt lehet tudni, mi történt Mogorvával? Amiért ilyen zizi. Vagy később lesz majd rá utalás?

--- Idézet vége ---

Szia!

A Roncsolók végső harca című miniben találod a magyarázatot. De a tényleges történet itt fog kibontakozni szerintem. Ott csak utalás volt.

--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: Aldarion - 2017. Április 11., 16:13:50 ---Így van. Ott említették, hogy Overlord végignézette vele a harcokat, amit képtelen volt megakadályozni, és ebbe alighanem beleőrült. A mostani állapota alighanem ennek a következménye lehet.

--- Idézet vége ---
Köszönöm! Akkor végigolvasom :)

KiD:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Április 11., 09:05:35 ---Érdekelne annak a bizonyos novellának/kisregénynek a címe.

--- Idézet vége ---

Itt olvashatod is.

http://web.archive.org/web/20070704093846/http://www.transforce.org.uk/alignment.pdf

Aldarion:
Így van. Ott említették, hogy Overlord végignézette vele a harcokat, amit képtelen volt megakadályozni, és ebbe alighanem beleőrült. A mostani állapota alighanem ennek a következménye lehet.

daniel86:

--- Idézetet írta: SuperSkrull - 2017. Április 11., 09:48:45 ---Sziasztok! Én nem vagyok mindenben képben a TF világban, így szeretném megkérdezni, hogy azt lehet tudni, mi történt Mogorvával? Amiért ilyen zizi. Vagy később lesz majd rá utalás?

--- Idézet vége ---

Szia!

A Roncsolók végső harca című miniben találod a magyarázatot. De a tényleges történet itt fog kibontakozni szerintem. Ott csak utalás volt.

SuperSkrull:
Sziasztok! Én nem vagyok mindenben képben a TF világban, így szeretném megkérdezni, hogy azt lehet tudni, mi történt Mogorvával? Amiért ilyen zizi. Vagy később lesz majd rá utalás? 

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése