HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (319/1241) > >>

Intruder:

Aldarion:
Portyázó az alábbi gondolatában az IDWerzum Sentineljét minősítette, aki messze nem volt egy szent, mint az hamarosan ki fog derülni a MTMTE 9-11. számaiban terítékre kerülő Árnyjáték című epizódból. Amire egyre kisebb az esély, hogy holnap kikerüljön - Tyrant egyéb teendői miatt, most megint kizökkentünk egy kicsit, de legkésőbb jövő hét végén robogunk tovább a MTMTE vonalon, és higgyétek el nekem, ezt a történetet megéri kivárni. ;)

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: daniel86 - 2017. Május 26., 17:10:05 ---Ne keverjük a szezont a fazonnal. A Transformers 2.-es Sentinelnek semmi köze a Megatron: Eredetben megismerthez. Egyébként az az igazi fővezér aki a Mátrixot hordozza, illetve akit az választ. Ha jól tudom ebből aszempontból Nova volt Optimusz előtt az utolsó ,,igazi" fővezér. Ajánlom olvasásra az Autokráciát  :nezze:
De vannak nálam nagyobb szakértők is köztünk és a később honosításra kerülő füzetekből többet is meg fogunk tudni az alkváltók történelméről.

--- Idézet vége ---
A képregényes is, meg a filmes is elítélhető bizonyos szempontból, én úgy vettem ki. :) Az idézet, amit beírtam portyázótól származik, aki maga mondja, hogy milyen rossz fényt vetettek az autobotokra azok a fővezérek visszanézve.

daniel86:
Ne keverjük a szezont a fazonnal. A Transformers 2.-es Sentinelnek semmi köze a Megatron: Eredetben megismerthez. Egyébként az az igazi fővezér aki a Mátrixot hordozza, illetve akit az választ. Ha jól tudom ebből aszempontból Nova volt Optimusz előtt az utolsó ,,igazi" fővezér. Ajánlom olvasásra az Autokráciát  :nezze:
De vannak nálam nagyobb szakértők is köztünk és a később honosításra kerülő füzetekből többet is meg fogunk tudni az alkváltók történelméről.

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Május 26., 09:51:12 ---Megatronus-ként említik, többet itt találsz
http://tfwiki.net/wiki/The_Fallen

--- Idézet vége ---
Hülye egy név. :)
Köszi. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése