HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (314/1241) > >>

KiD:
Nehéz lenne választanom.  :headscratch: Talán a G2-nek egyenletesebb a színvonala.

Optimus Prime:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2017. Június 22., 10:03:57 ---62 oldal, nem sűrűn szedve, viszonylag nagy betűkkel, de még így se rövid. És így első ránézésre nem tűnik könnyen fordítható szövegnek.

--- Idézet vége ---

Időközben én is megtaláltama  fájljaim között, meg egy Flash mini képregényt, amit a TransForce lapjáról mentettem le. The Last Days of Optimus Prime azt hiszem az Alignment után játszódik. Ezen írásai Furmannek megpróbálják összekötni a G2-t a BW-vel. Nem tudom mennyire official, vagy olyan, mint a Transformers Mosaic, de érdekes sztorik. Az Alignmentet megpróbálom lefordítani, de nem ígérek semmit, főképp dátumot nem.

Egyébként hamár felmerült a G2, kinek melyik folytatás jön be jobban? A 2. Generáció vagy az Első ReGeneráció?

daniel86:
Köszönöm én is az új füzetet és az információt is!
Kellemes nyarat!  :D

Intruder:
1. Köszönöm szépen a füzetet Srácok! :worship: Nem elég, hogy visszarepültünk az időben, de a jelenben is zajlanak az események: :brow: gyilkosság az Orient expresszen Elveszett fényen.

2. Hát szervusz viszont köztünk Optimus!! :) De régen nem hallattál magadról. Azt hittük, hogy szakítottál a TF-ekkel.

3. Egy kis gyorstalpaló az ujoncoknak:

grey gargoyle:
62 oldal, nem sűrűn szedve, viszonylag nagy betűkkel, de még így se rövid. És így első ránézésre nem tűnik könnyen fordítható szövegnek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése