HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (306/1241) > >>

Daniel Astrol:
A Prime TV sorozat képregényei valahol fellelhetők online? Illetve tervben van, hogy kikerülnek az oldalra?

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Június 30., 10:44:13 ---Képregény-adaptáción kérünk számon realitást? :D

--- Idézet vége ---
egyrészt csak poénnak szántam.
Másrészt meg, nem fontos reálisnak lennie. Repkedő kung-fu harcosok, meg songokuk is lehetnének benne, akik átrepülnek a transformereken, meg leütik a fejüket. Megkérdezhetném, hogy melyiket néznéd szívesebben, de ez megint csak ízlés kérdése. Valakinek az is tetszene. Mint pl az is, hogy valakinek, (nekem is) semmi baja nem volt Shia Lebouf-el. Ez megint csak egy olyan dolog, hogy az hogy valakinek nem tetszett, nem vitaindító, mert egyik ember se tudja a saját ízlését ráerőltetni a másikra, ha az nem egyezik az övével.

roberto:
Képregény-adaptáción kérünk számon realitást? :D

Beszúrás Bukottak bosszúja wikiről:
'Az amerikai hadsereg bemutatásai is okot adott a panaszokra, egyesek ugyanis úgy vélték, a filmet egyfajta toborzóeszközként akarták bevetni, s a többi országot szándékosan hadügyileg fejletlennek állították be (az Álcák által hamar lelőtt jordániai repülőgépek különösen nagy felháborodást keltettek).'

+++

Prime-ra reagálva, az 5-nél vegyes felállás volt, itt a katonák és az átlagemberek is harcoltak, de nem éreztem annyira, hogy a militáris erőkön lenne a hangsúly. Sam pedig Optimus!!!! üvöltözésen és rohangászáson kívül sokat nem nyomott a harci mérlegen 1-2 komolyabb jelenetet leszámítva.

(Használd a módosítás gombot legközelebb, légyszíves. - Sepi)

Optimus Prime:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2017. Június 30., 08:30:08 ---
--- Idézetet írta: roberto - 2017. Június 29., 21:26:08 ---Legutóbbi 2 rész javára írnám, végre nem az amerikai haderő páholja el keményen az Álcákat, hanem átlagemberek és Autobotok.
Ezt a húzást nagyon felróttam a trilógiának, főleg a Bukottnak, de nem kevés volt belőle a DOTM-nál sem.

--- Idézet vége ---
Reálisabb, hogy átlagemberek harcolnak az álcákkal, minthogy katonák? :)

--- Idézet vége ---

Én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy jobb volt látni átlagembereket a főbb szerepekben, mintsem katonákat - vagy a No-no-no-no-no bajnok Sam-et - és a teljes US militáriát. Bár ez az 5-re megint nem igaz, szemben a 4-el. Azt hittem tudják tartani az a feelinget.
Érdekesség, majd midnen filmben van egy egyedi Transformerek elleni/velük foglalkozó/szövetséges emberek alkotta különítmény? Sector Seven, NEST, Cemetery Wind, TRF.

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: roberto - 2017. Június 29., 21:26:08 ---Legutóbbi 2 rész javára írnám, végre nem az amerikai haderő páholja el keményen az Álcákat, hanem átlagemberek és Autobotok.
Ezt a húzást nagyon felróttam a trilógiának, főleg a Bukottnak, de nem kevés volt belőle a DOTM-nál sem.

--- Idézet vége ---
Reálisabb, hogy átlagemberek harcolnak az álcákkal, minthogy katonák? :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése