HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Aldarion:
A neve hivatalosan Metrotitán - ahogy az "ikertestvérét" meg Metroplexnek hívják -, ő volt a hajdani Kristályváros magja. Azonban Nova és a Kibertron Lovagjainak viselkedését látván Szuper Omega rábízta a lény titkát az egyetlen épeszűnek tűnő Lovagra, Dai Atlaszra, aki kimenekítette a Metrotitánt a Kibertronról és létrehozott vele egy rejtett kolóniát, ami a régi otthona előtti tisztelgésképp az Új Kristályváros nevet kapta. Atlasz vitte hatmillió évvel korábban a Teofániára, miután Nova és csapata útnak eredt a Benzuli-expanzió felé.
Mondjuk, őszintén szólva meglep, hogy a Metrotitán eredetét elemzitek. Nekem sokkal nagyobb pofont adott anno, hogy most derült ki, hogy Rodimuszék lényegében - tudtukon kívül - azért mentek el, hogy felkutassák Novát, Galvatront, Jhiaxust, Atlaszt és Ciklont... De most komolyan, azért az mekkora már, hogy az egyik Lovag végig ott volt velük a hajón?
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: daniel86 - 2017. Augusztus 21., 16:26:38 ---Olvasd el a Drift minisorozatot.
--- Idézet vége ---
Őszintén, most csak azért végigolvastam még egyszer, és semmit nem írnak róla, csak annyit hogy Új Kristályváros a neve annak, amit dai atlasék felépítettek. Semmi az eredetéről, vagy a forrásáról.
daniel86:
A kristályváros is egy kicsit ködös. Ezelőtt én nem nagyon hallottam róla egy történetben sem, nem tudom, volt-e egyáltalán említve, és szerintem nem a metrotitán volt a kristályváros, csak alatta volt.
Olvasd el a Drift minisorozatot.
Köszönöm én is a RiD különszámot!
Aldarion:
Az az igazság, hogy ő is olyan, mint Metroplex. Elvileg egy családot alkotnak, később előkerülnek még a további rokonaik is, de ami lényeges, hogy önmagukban konkrétan városokká képesek alakulni. Az bizonyos, hogy az alap formáját később toldalék épületekkel bővítették, de az idő múlásával gondolom egyre többel, de a város magját még a Titán alkotta - ahogy láthattuk ezt Metroplex esetében az Autokráciában is -, ezért is hivatkoznak rá úgy, mint a Kristályvárosra.
grey gargoyle:
Köszönet a különszámért.
Jó volt, bár a narratíva kicsit nehezen követhető, hogy kié. Másodszor el kellett olvasnom, hogy rájöjjek, hogy ki narrálja a jelen történéseit, a múltbeliben meg még így se vagyok biztos, hogy valakihez köthető-e?
A kristályváros is egy kicsit ködös. Ezelőtt én nem nagyon hallottam róla egy történetben sem, nem tudom, volt-e egyáltalán említve, és szerintem nem a metrotitán volt a kristályváros, csak alatta volt. Gondolom akkor volt a város kataklizmikus elsüllyedése, amikor a titán kiteleportált alóla, mert elvileg ő is elment egyszer. amikor visszatért, akkor meg gondolom szerencsétlenül beletelportált a város tornyaiba, ahogy látható a képen.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése