HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
daniel86:
Kapunk valami finomat vasárnapra?
KiD:
Én csak annyit írtam, hogy nem az ő törekvéseiből illetve újításaiból lett 4 millió éves polgárháború, mert már polgárháború volt, mire ő törekedhetett volna bármire, vagy újíthatott volna bármit. Elhiszem, hogy nem így gondoltad, csak így fogalmaztál, erre reagált gargoyle is.
stukker:
Alpha Trion valóban az egy lovag, Sovereign titán mester fejegységgel.
egy kis olvasnivaló a 13 lovagról:
http://tfwiki.net/wiki/Thirteen
Aldarion:
Mintha én nem tudnám.
Én arról beszélek, hogy adva van egy jóindulatú Fővezér - évmilliók óta az első aki tényleg jót akar - erre pont akkor kerül hatalomra, amikor végleg elgurul a nép gyógyszere... Arra próbálok rávilágítani, hogy noha ő volt az első olyan Fővezér, aki értette a nép baját és valóban változtatni akart, nem tudott, mert négymillió éven keresztül képtelen volt lezárni a háborút. Ezt hívják iróniának...
KiD:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2017. Augusztus 27., 13:45:36 ---
--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2017. Augusztus 27., 13:40:30 ---De messze nem Optimusz miatt robbant ki a háború, hanem az elégedetlenség, és a Megatron szította ellenállás miatt.
--- Idézet vége ---
Ezzel tisztában vagyok. Csak arra akartam rávilágítani, hogy míg kegyetlen állatok uralták a Kibertront, ők eltapostak minden ellenállást és kész. Jött Optimusz, hogy na srácok, beszéljük meg, erre négymillió évig tartó polgárháború lett a törekvéseiből...
--- Idézet vége ---
Megtron bőven Optimusz előtt kezdett bele a polgárháborújába.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése