HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Aldarion:
--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2017. Október 02., 08:54:40 ---
--- Idézetet írta: Aldarion - 2017. Október 01., 19:22:00 ---
--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2017. Október 01., 09:37:34 ---egy kérdésem van csak, mi az a 63.-ban szabadul?
--- Idézet vége ---
Momentán én sem tudom, egy biztos, hogy ez többször visszatérő felirat - pl. már látható volt a Káoszelméletben is.
--- Idézet vége ---
Hogy van eredetiben?
--- Idézet vége ---
"Free in '63". Ha rákeresel a neten azon oldalakon, ahol foglalkoznak vele mindenütt azt tippelik, hogy Megatron szabadulási dátumára utal, a 63. ciklusra. De ez a felirat máig nem nyert még értelmet.
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2017. Október 01., 19:22:00 ---
--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2017. Október 01., 09:37:34 ---egy kérdésem van csak, mi az a 63.-ban szabadul?
--- Idézet vége ---
Momentán én sem tudom, egy biztos, hogy ez többször visszatérő felirat - pl. már látható volt a Káoszelméletben is.
--- Idézet vége ---
Hogy van eredetiben?
Aldarion:
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2017. Október 01., 13:50:23 ---És ha már itt tartunk, mikor fejezik be Ciklon folytonos leálcázását?
--- Idézet vége ---
Egy ideig még biztosan nem...
daniel86:
Köszönöm az új TF részt!
Fergeteges volt ahogy Ciklon odavágta Driftet! ;D Imádom ezt a figurát!
Aki sokkal ,,álcább" és sokkal több autobot halála szárad a lelkén mint Ciklonnak.
Intruder:
Hahmm én az Álcákat feltételeztem a gyilkosságok mögött, de ez így sokkal cselesebb!
És ha már itt tartunk, mikor fejezik be Ciklon folytonos leálcázását?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése