HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Intruder:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2017. Október 05., 22:48:54 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2017. Október 05., 22:04:50 ---Nem, mert Kerék szerint a Titán már a bolygó újraformálása előtt is ott volt a föld alatt. Ahh megint el kell olvasnom azt a számot.
--- Idézet vége ---
Kerék azt a városra mondta. Ez a Titán ugyanaz, akivel Rodimuszék is találkoztak a MTMTE Annualbal. Onnan kvantumugrott haza az eredeti helyére.
--- Idézet vége ---
Hoppsz! Szövegértés egyes. Leültem. :ninja:
Aldarion:
--- Idézetet írta: Intruder - 2017. Október 05., 22:04:50 ---Nem, mert Kerék szerint a Titán már a bolygó újraformálása előtt is ott volt a föld alatt. Ahh megint el kell olvasnom azt a számot.
--- Idézet vége ---
Kerék azt a városra mondta. Ez a Titán ugyanaz, akivel Rodimuszék is találkoztak a MTMTE Annualbal. Onnan kvantumugrott haza az eredeti helyére.
Psycho:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2017. Október 05., 21:57:23 ---
--- Idézetet írta: Psycho - 2017. Október 05., 20:51:33 ---Gördülő az, nem? :badteeth:
--- Idézet vége ---
Nem. :D
--- Idézet vége ---
Ó! :headscratch: Pedig rá hasonlít a legjobban. :nemtudom: Kíváncsian várom fejleményeket. :)
Intruder:
Nem, mert Kerék szerint a Titán már a bolygó újraformálása előtt is ott volt a föld alatt. Ahh megint el kell olvasnom azt a számot.
Aldarion:
--- Idézetet írta: Intruder - 2017. Október 05., 21:25:51 ---Inkább biztos bennem van a hiba, mert minden apróságon fennakadok. A legutóbbi RiD számban se értettem, hogy mitől robbant fel Blörr alatt a talaj, amikor kinn vágtázott a sivatagban...
--- Idézet vége ---
Szerintem azért - de persze ezt most én is csak belemagyarázom -, mert épp akkor érkezett meg oda a Titán, és az ugrás energiája tört ki a föld alól robbanásszerűen.
--- Idézetet írta: Psycho - 2017. Október 05., 20:51:33 ---Gördülő az, nem? :badteeth:
--- Idézet vége ---
Nem. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése