HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Aldarion:
A következő az most az Űrdongó spin-off lesz, amivel kapcsolatban - kivételesen - bizakodó vagyok. Egyrészt a múltban játszódik, és Dongó tényleg egy WV Bogár lesz, emellett egy kimondottan jó rendezőt kapott a projekt - Bay csak producer lesz. Hátha...
roberto:
Mik lesznek majd az első reakciók, amikor jön az újabb Bayformers?
hiphop:
--- Idézetet írta: roberto - 2018. Február 12., 20:50:13 ---Úgy értem, ez a beszédhiba minek volt köszönhető?
--- Idézet vége ---
Roberto, én a veremharcokra gondolok. Legalábbis, ha eredetsztorit rittyentenék a beszédhiba köré, akkor én azzal magyaráznám. Esetleg egy hírhedt rosszfiúval (Megatronnal pl.) akadhatott össze, akivel olyan heves ökölharcot folytatott, hogy a hangképző moduljai látták kárát, és azóta Mogorva "büszkén" viseli, mint valami harci sérülést. Láttunk ehhez hasonlót Szökkenő esetében, aki nem tisztítja a kezét.
Én is csatlakozom, köszi szépen a fordítást! Hogy őszinte legyek, teljesen lemondtam a TF részlegről.
Ami engem zavar, az az, hogy nehezen tudom Dai Atlasszal történteteket időrendben elhelyezni. Ez a Borzalom idején történő események gondolom jóval utána vannak Nova árulásának. És annak, hogy Omega felfedte előtte a metrotitán létezését(?) Szóval, azokon után, hogy Omega elmondja neki, hogy csak egy kiválasztott képes felébreszteni egy titánt, és az Autokráciában láthatjuk is, amint Optimusz felébreszti Metroplext, nem értem Atlasz szkepszisét.
roberto:
Úgy értem, ez a beszédhiba minek volt köszönhető?
Aldarion:
--- Idézetet írta: roberto - 2018. Február 12., 10:19:14 ---Mogorva 'speciális' közlésmódja hogy alakult ki?
--- Idézet vége ---
Ha a beszédhibára gondolsz, a klasszikus G1-es Mogorva is is beszéd hibás volt. Az újragondolt sorozatokban meg szerző függő. Néha van neki, néha nincs...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése