HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (273/1241) > >>

SuperSkrull:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Március 23., 10:06:58 ---Tényleg érdekes, jó volt végignézni, köszi!

Mondjuk van benne néhány következetlenség. Pl Mogorva Strength-Durability 7-7, míg Sokkoló 5-5...
Ez azért érdekes, mert Soki pont olyan könnyen páholta el az összes Dinobotot egyszerre, mint pár millió év múlva Megatron tette.
Szóval annak ellenére, hogy Mogorva az egyik kedvenc Autobotom (nem sok van belőlük), azt kell mondanom, ez a két adat tuti nem helytálló. Mogorva szerintem reálisan kb Soki nyers erejének 60 %-át bírja.

--- Idézet vége ---

Hát nem tudom... Én nem vagyok tipikus TF rajongó, nem tudok mindent, de nekem Mogorva erősebbnek tűnik mint az egyszemű. Sokkoló azért nyert, mert intelligensebb mint a legtöbb robi együttvéve.  A Dinóbotok meg pont az ellenkező kategória. Illetve nagyobb a tűzereje, a sebessége és a skill is. És ez a dinók lakta földtörténeti korban sokkal fontosabb volt, mint a nyers erő. Sőt, igazából bármelyik életszituációban fontosabb lehet. Meg ugye volt is valami, bár nem emlékszem pontosan, hogy Sokkoló tudott mozogni a Földön a normális formájában, míg Mogorváéknak felkellet venni a dinó alakot, hogy ne álljanak le. (De most lehet hülyeséget írtam)
Ha a nyers fizikai erőt nézzük, szerintem Mogorva bárkivel (Megatron, Optimusz, Skorponok, Tarn, Overlord, Rodimus, Ultra Magnus) felveszi a versenyt, de gondolkodásban már mindtől elmarad.
Talán jobb lett volna, ha nem a 7-es osztályzat a legnagyobb a táblázatban. Jobban lebontva, átláthatóbbak lennének az adatok.       

KiD:
Nem hiszem, hogy ezeket a leírásokat komolyan kell venni.  :) Lehet, hogy a dobozok hátuljáról vannak a statisztikák, nem tudom, de pl. Lézercsőr bárhová gondolkodás nélkül megy, ahová Fülelő küldi. Szóval ez a konkrét pontszám az én nézőpontom szerint tuti nem jó.

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Március 23., 10:06:58 ---A fejemben mindig egy ilyesmi lista élt: Megatron, Optimusz (Hatlövet és tsai?)  (100), Sokkoló (aki személyes kedvencem), Skorponok, Straxus pár százalékkal alattuk, aztán óriási ugrással már Mogorva 60 % körül és a többi "erős" robot. Aranybogár, meg Féreg, Sziklaugró, stb., a "futottak még" kategóriában osztoznak az előkelő 10 %-okon. :)
Omega, stb. szerepeltetése itt értelmetlen lenne, vagy 500-ról indítanám az efféléket.

--- Idézet vége ---
És PIRANACON-t hová sorolnád, aki a marveles leírás szerint 4 millió tonnát tud megtartani? :D
Nehéz ezeket besorolni, én biztos, hogy nem egy hetes pontozással kategorizálnám őket.
Viszont végignéztem pl hogy courage-ban kb ki hogy áll. pl hányan lehetnek maxosak, meg kié a legkisebb, és Laserbeak volt az egyetlen, aki egyes értékelést kapott, pedig van néhány igen gyenge bot is, de egy ilyen után igencsak nem leszek a rajongója Lézercsőrnek. :D

turkia:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2018. Március 16., 17:10:17 ---Szuper dolgot találtam ma. Nekem ez új, és rengeteg olyan infó van benne, sok kevésbé ismert robotról, amikről, vagy akikről még nem tudtunk szinte semmit.
https://omega-shockwave.deviantart.com/favourites/64905372/Transformers-Decepticon-Bios
https://citizenpayne.deviantart.com/gallery/51787834/Autobot-Bios

Erősségek, alter módok, leírások. Én lementettem az összeset magamnak.
Pl. egy érdekesség: Perceptor alter módja itt nem mikroszkóp, vagy lánctalpas lézer ágyú, hanem terepjáró! Tök jó. :)

--- Idézet vége ---

Tényleg érdekes, jó volt végignézni, köszi!

Mondjuk van benne néhány következetlenség. Pl Mogorva Strength-Durability 7-7, míg Sokkoló 5-5...
Ez azért érdekes, mert Soki pont olyan könnyen páholta el az összes Dinobotot egyszerre, mint pár millió év múlva Megatron tette.
Szóval annak ellenére, hogy Mogorva az egyik kedvenc Autobotom (nem sok van belőlük), azt kell mondanom, ez a két adat tuti nem helytálló. Mogorva szerintem reálisan kb Soki nyers erejének 60 %-át bírja.

A fejemben mindig egy ilyesmi lista élt: Megatron, Optimusz (Hatlövet és tsai?)  (100), Sokkoló (aki személyes kedvencem), Skorponok, Straxus pár százalékkal alattuk, aztán óriási ugrással már Mogorva 60 % körül és a többi "erős" robot. Aranybogár, meg Féreg, Sziklaugró, stb., a "futottak még" kategóriában osztoznak az előkelő 10 %-okon. :)
Omega, stb. szerepeltetése itt értelmetlen lenne, vagy 500-ról indítanám az efféléket.

Hú, a csavarok is de jók voltak Budiansky történetében!!! Ellenszer meg a víz, olyan türelmetlenül olvastam, hogy igen-igen, öntsd már magadra, ne bénázz már!  :D

Intruder:
Köszi! Remélem, hogy a jövőben viszontlátjuk a kis férgeket, mert nekem nagyon tetszettek gyerekkoromban.
"Aranybogár, jöjjön a sav!"

Egy kis hasonlóság, vajon csak véletlen? :lol:

Ez a TF füzet 2013 márciusában jött ki, míg a film szeptemberben. (Idén 5 éves lesz a Riddick és még mindig nem kezdtek bele a folytatásba. Pff.. mi tart eddig Vin?! :headscratch:)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése