HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (272/1241) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: daniel86 - 2018. Március 29., 17:57:45 ---Aldarion mester, van-e fény az alagút végén?

--- Idézet vége ---
Hogyne lenne. Csak növekszik és dudál.  :badteeth:

daniel86:
Kapunk húsvétra új TF füzetet? Az oldal zászlóshajójából, kissé mostohagyerek lett.  :nemtudom:
Aldarion mester, van-e fény az alagút végén?

turkia:
Tökéletesen egyetértek. Mogorva a nukleon miatt az eredeti történet végén kb alulról súrolhatta mondjuk a nagyokat, de előtte nem igazán volt esélye a vezérkar ellen. Az átlagos robotok ellen persze simán kiállhatna (pl. Üstökös, Zsákutca, Össztűz, Szán, a gyengébbeket meg simán legyőzné), akik meg vele kb azonosak lehetnek... Fülelő (egyébként egyik legerősebb Álca, kb Mogorva ellenpárja lehetne), Motormester, az áruló Röptűz, stb.

Sokkoló pl tuti erősebb, mint Mogorva. Ötüket győzte le 2 perc alatt. Sokit nem szabad lebecsülni, mert pl miután elpáholta a sérült Megatront, az nem is mert a felgyógyulása után sem kiállni ellene, hanem ráuszította a dinobotokat. Sokkoló meg később Megára a predakonokat. Egyik csapat sem járt sikerrel, jó befektetés volt.  :D

grey gargoyle:
A Dinobotknak először a marvelnél csak az álcázás miatt kellett a dinó forma, hogy beleolvadjanak az aktuális környezetbe, de át tudtak változni. Később, azt hiszem az IDW-s újragondolásnál, jött az, hogy a sugátzás miatt kellett rájuk egy szerves burok, ami megvédi őket, és ez lett a habitusuk miatt a dinó forma, amiket a bolygó élőlényei között nekik tetszőnek találtak. Persze átalakulni csak amittt nem tudtak, mert akkor a védelmüket bukták volna.
Mogorva meg erősebb a többi dinobot társánál is, meg az átlagos autobot harcosoknál is, de Optimusztól és Megatrontól jóval elmarad. Ostobának sem nevezhető, mert jó taktikus, és stratéga, és a legtöbbször vezetőként is megállja a helyét. Sokkoló viszont épphogy megatron alatti erőszint, szóval nagyon elvileg de erősebbnek kéne lennie mogorvánál. Mogorva szerintem akkor juthatott kb a fővezérek szintjére, amikor a marvel G1 vége felé átalakította magát.

turkia:

--- Idézetet írta: grey gargoyle - 2018. Március 24., 18:58:58 ---
És PIRANACON-t hová sorolnád, aki a marveles leírás szerint 4 millió tonnát tud megtartani? :D

--- Idézet vége ---

Igen, ezen én is törtem a fejemet anno, hogy hogy lehet, hogy xy óriásrobot kb 30 000 tonnát emel, míg P. 4 milliót?! :)
AZ egy újabb feldolgozás már, mikor Mogorváéknak kell egy blokkoló, ami lefogja a sugárzást és úgy emlékszem, hogy talán át is tudnak alakulni, mert rajtuk marad a szerves anyag. Vagy nem, lusta vagyok megnyitni. Mondjuk ez a szerves anyag jól bírhatja a hajtogatást, meg a nyitogatást az átalakulás közben...  Gyerekként nagyon kedveltem Mogorvát, meg a legerősebbnek gondoltam, de rá kellett jönni, hogy sajnos nagyon le van maradva a gonosz nagyokkal szemben. Soki az újban és az eredeti sztoriban is egyaránt nagyon elpüföli, ott (a régiben) pedig szerves borítás még sehol. Salak még az emlékeiben mondja is, hogy egyet ütött és mind elszálltunk, mint a pinty. Utána Megatron egyet üt rá és szó szerint piheg a földön fekve a többi dínóval együtt.  :-\

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése