HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (270/1241) > >>

daniel86:

--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Április 06., 21:41:07 ---Eszembe jutott a napokban egy apróság, ami mosolyt csalt az arcomra. Az, hogy miután az ÁID elintézte Fekete Árnyat és Forgattyút az óriási mecha robotban, mennyire be voltak tojva, amikor a kis Álca bomba módban zuhant feléjük. :lol: És ők akarják elkapni Overlord-ot?

--- Idézet vége ---

Valószínűleg nem petárdákat dugdostak ezekbe a kamikaze álcákba. És egy szikrarobbanás se piskóta. Lásd Dugóhúzó halálát :nezze:
Úgyhogy joggal eresztették maguk alá a fáradt olajat Tarnék  :)

grey gargoyle:
Tarn igencsak erős, és a többiek is elég speciálisan ilyenre vannak felkészítve, hogy egy-egy erősebb botot el tudjanak intézni.

KiD:
Én el tudom képzelni, hogy simán csak legyőzték, mint csapat. Ha a Roncsolók el tudták verni Overlordot, egy álca különleges osztag is el tudhat bánni egy hatos fázisú robottal.

Intruder:
Szerintem Hatlövethez és Overlordhoz hasonlóan neki is volt valami gyengyepontja, amit kijátszottak ellene. Más magyarázatot nem tudok elképzelni.

SuperSkrull:

--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Április 06., 21:41:07 ---Eszembe jutott a napokban egy apróság, ami mosolyt csalt az arcomra. Az, hogy miután az ÁID elintézte Fekete Árnyat és Forgattyút az óriási mecha robotban, mennyire be voltak tojva, amikor a kis Álca bomba módban zuhant feléjük. :lol: És ők akarják elkapni Overlord-ot?

--- Idézet vége ---
Igen az jó volt  ;D Én meg azt nem értettem, hogy ha Fekete Árny annyira erős és nagy harcos, ugye le vannak írva a "hőstettei", akkor hogyan nyomták le? Arról lehet valahol olvasni?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése