HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Május 14., 21:33:38 ---2. Skorponok mi a jó fenéért csinálta ezt az utolsó, meghódítható finomítóval?
--- Idézet vége ---
Ezt az első füzetben beszélte Üstökössel.
21. oldal. Skorponok arra bazírozott, hogy a végleges energonhiány miatt, amit az üzem felrobbantása fog okozni, az autobotok szövetsége szét fog szakadni, és így könnyű prédák lesznek számukra.
Intruder:
Wow szóval a dinobotoknak már a Földre érkezésük előtt is volt bestia módjuk? Fura, hogy akkor miért kellett dinó formát felvenniük a Sokkolós füzetben? (költői kérdés;) ) :rolleyes:
Az, hogy mélyen a felszin alatt ősi szörnyek laknak egyben utalás lehet a Marvel széria démonjaira és a Tf: Prime predacon-jaira. Ez a nyers energon tenger meg a nukleonra.
Két dolgot továbbra se értek a füzetben (illetve hármat).
1. Hogy lehet ilyen könnyedén felrobbantani egy üzemet? Egy gombnyomás és bumm? Nem kéne lennie valami kódnak, biztosítéknak, vagy rácsnak, ami meggátolja ezt?
2. Skorponok mi a jó fenéért csinálta ezt az utolsó, meghódítható finomítóval?
3. Hogy a turóba élték túl a robbanást, amikor ők benn voltak az épületben???
És még annyit, hogy Dai Atlasz továbbra is egy pöcs.
Viszont a Szemetes eredetsztori elnyerte a tetszésemet. Volt egy faj a Star Trek Voyager első két évadában, akik ugyanígy viselkedtek.
Köszönöm a füzetet srácok!
daniel86:
Köszönöm a TF-Borzalom új részét. Hiányoztak az alakváltók.
Nekem nincs bajom a rajzokkal, kissé kásás ugyan, de szépek és hozzászoktam. Jól megy a sötétebb történetvezetéshez.
roberto:
Főleg az utolsó oldalon lévő kép keltette fel a figyelmem. Vajon mire akadtak rá mélyen a felszín alatt....
grey gargoyle:
Jó volt a transformers legújabb frissítése. Köszönet ezért a részért. Bár a rajzokkal nehezen barátkozok meg ebben, elég nehezen kivehetőek sokszor hogy kik vannak rajta, és mit csinálnak, de a történet tetszik. A második felétől egész jól beindult, és jó dolog, hogy a Dinobotokról, meg Triptikonról kiderül egy ilyen eredetféleség. Megtudtam, legalább, hogy volt még egy tagja a Dinós társaságnak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése