HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
Aldarion:
Az a helyzet, hogy - majd látni fogjátok - Metzen kicsit lazábban követte a kontinuitást, amit Robertsék ekkoriban kezdtek kiépítgetni. Ebből kifolyólag lesz pár apróbb ellentmondás a fősorozzattal, ugyanakkor viszont legalább kicsit jobban kibontják a háború korai időszakát. Ami a művészt illeti, tény, hogy fura a stílusa, de szerintem a színkezelésével nagyon telitalálatosan tudja érzékeltetni, hogy mekkora gáz van a Kibertronon.
--- Idézetet írta: SuperSkrull - 2018. Május 16., 09:08:27 ---Egyébként egy ennyire fejlett faj, hogy hogy nem tud kb semmit sem a saját bolygójáról? A végén az Triptikon?
--- Idézet vége ---
Ez leginkább Nova és utódai érdeme, akik sötétségben tartották a népet, így sok mindenről nem tudnak a saját múltjukról. A válasz pedig: igen.
SuperSkrull:
Köszönet az új TF füzetért.
A rajzok nekem sem az igaziak, de kilehet bírni :)
Egyébként egy ennyire fejlett faj, hogy hogy nem tud kb semmit sem a saját bolygójáról? A végén az Triptikon?
Intruder:
Milyen részletekre emlékszel abból az ősrégi füzetből! ;) Nekem már csak az rémlik, hogy valami bosszú miatt követték Sokit a Földre.
És a dinobot orvos találta fel ezt a "ránézek valamire és új altmódom van" dolgot? Érdekes számomra, hogy ez a módszer már az Armada sorozat óta ismert, de tudtommal g1 képregényben csak most alkalmazzák először.
daniel86:
Wow szóval a dinobotoknak már a Földre érkezésük előtt is volt bestia módjuk? Fura, hogy akkor miért kellett dinó formát felvenniük a Sokkolós füzetben? (költői kérdés;) ) :rolleyes:
Én is a nukleonra asszociáltam.
Valószínű, hogy ebből a ,,fertőzésből" kigyógyítják a dinobotokat. Most esett le miért tiltakozott Mogorva a javaslatra, hogy változtassák meg az altmódjukat, mikor Sokkoló után indultak :nezze:
Intruder:
Jaa, köszi! De ezután még mindig rejtély nekem, hogy az Álcák honnan fognak szerezni energont.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése