HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
daniel86:
Nagyon cuki ez a trailer :)
Tényleg fura az eddigi TF filmek után, hogy kapásból felismertem Üstököst :badteeth:
Lehet, hogy még rólam is legombolnak egy mozijegyre valót.
roberto:
Sg-s hír az Űrdongó filmről:
https://sg.hu/cikkek/film/131562/a-honap-meglepetese-nagyon-jol-sikerult-az-urdongo-elozetese
'Sokan csodálkoztak, hogy Az utolsó lovag bukása után a Transformers 6-tal együtt nem fújták le az Űrdongó-spinoffot a Paramountnál (a premier után nem sokkal kezdték el forgatni), azonban most kiderült, hogy miért nem tették. A stúdiónál minden bizonnyal bíznak abban, hogy ez lesz az a film, ami kirángatja a franchise-t a hatalmas kátyúból, amiben Michael Bay belekényszerítette.'
Reméljük, hogy így lesz. :bravo:
Más: a Primacy című mini várhatólag mikor kerül majd ki az oldalra? A MTMTE és RID füzetek közé beszurkálva vagy azok előtt/után? Csak hogy tudjam, mire számíthatok majd.
roberto:
A trailer-ben a garázsos jelenet annyira hajazott a Gen1 széria elején a Buster Witwicky-s képkockákra. :)
A hadsereg pedig most sem maradhat ki.
roberto:
Bay eddigi pályafutását tekintve lehet, hogy eléggé ráférne -legalább kapnánk egy vérfrissítést.
Aldarion:
Az az ironikus, hogy nem teljesen kizárt. Február(?) körül felrebbent a hír, hogy rebootolják a szériát - nem lenne kár érte -, de a Paramount tagadta. Nem rég viszont bejelentették, hogy a jövőre esedékes új részt egyelőre törölték.
Na most nem tudom kinek mennyire volt feltűnő, de én rögtön felkaptam a fejem a szériára eddig abszolút nem jellemző karakterdizájn hűségre. Nem elég, hogy Dongó ezúttal tényleg bogár, de mondjátok, hogy másnak is csorgott a nyála, hogy Üstökös mind kinézetre, mind a színezetre olyan, mintha a G1 képregényből lépett volna elő...
Persze, ez semmit sem jelent, de én még azért kicsit bizakodó vagyok, ha mást nem legalább végre kapok egy olyan TF filmet, amiben elsőre felismerem a szereplőket...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése