HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Transformers
iktriad:
Köszönet az újabb fordításokért. :worship: :worship: :worship: Örülök, hogy eljutottunk az Árnyjáték végére, szerintem a legjobb Roberts mini többrészes történet. Egyben jól érezni ezen a háromrészesen, hogy Roberts nagy X-Akták fan volt.
Aldarion:
--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Június 30., 12:44:48 ---Nyugtassatok meg srácok, hogy kiderül valamikor, hogy ki irányította a RiD-ben Szilánkot és az is, hogy ki őlte meg az Álca Merülőt! Az a bajom ezekkel a füzetekkel, hogy mire eljutunk A-ból B-be addigra már totál elfelejtem, hogy mi történt az A-ban. A MtMtE-nál meg néha túl sok számomra az információ és és emiatt könnyen elveszítem a fonalat. :nemtudom:
--- Idézet vége ---
A 16. számmal lezárul az első komolyabb felvonás, addigra választ kaptok a legtöbb nyitott kérdésre.
Intruder:
Nyugtassatok meg srácok, hogy kiderül valamikor, hogy ki irányította a RiD-ben Szilánkot és az is, hogy ki őlte meg az Álca Merülőt! Az a bajom ezekkel a füzetekkel, hogy mire eljutunk A-ból B-be addigra már totál elfelejtem, hogy mi történt az A-ban. A MtMtE-nál meg néha túl sok számomra az információ és és emiatt könnyen elveszítem a fonalat. :nemtudom:
Aldarion:
--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Június 27., 18:10:56 ---Ez a rendszer mindent megtett, hogy kitermelje a legrosszabb Álcákat.
--- Idézet vége ---
Igen, ilyen szempontból a MTMTE a múltépítés és a karakterfejlesztések sorozata. Lesznek még hasonló történetek, és érdekes lesz látni, hogyan lesznek a hatalomtól megrészegült idealisták a ma ismert hentesekké. Ezért sem tartom annyira jónak így utólag a Metzen féle Autokráciát és a folytatásait, mert az ellentmondásokon túl - pl. Zéta halála - nála pl. Megatron szimplán egy hataloméhes gyilkos, akiből előtör a szörnyeteg. Semmit sem ad vissza a karakter Robertsnél tapasztalt idealizmusából és vívódásából.
Intruder:
Ez a rendszer mindent megtett, hogy kitermelje a legrosszabb Álcákat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése