HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Transformers

<< < (245/1241) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: roberto - 2019. Február 18., 09:35:57 ---Pedig Az utolsó lovag azért csak nyitva maradt a Bay-szériából: Quintessa és Megatron életben van, Galvatronról semmit nem tudni. Hogy ezt a történetvonalat befejezik-e egy normálisabb rendezővel....

--- Idézet vége ---
Nem fogják. Bay olyan szinten lezüllesztette a szériát, hogy Az utolsó lovagot már nem csak a kritikusok, de a nézők is utálták. Épp ezért volt nagy teljesítmény, hogy a fele annyiból készült Űrdongó többet szedett össze a pénztáraknál két olyan erős ellenféllel szemben, mint az Aquaman és a Mary Poppins. Ez el is döntötte a kérdést, a Hasbro hivatalosan is reboottá nyilványította a Dongót - ami azért is vicces, mert a film eleji kibertroni csatában eddigi indoklás szerint azért nem láthattuk Megatront, mert ő akkor ugyebár a Hoover-gát alatt volt lejegelve.

Őszintén szólva érdekes egyveleg volt a film. Sok helyen megtámogatta a bayi agymenéseket, de sok helyen ellent is mondott neki. Pl. Igazolta a lejegelt Megatront, a 7-es Szektor is visszatért és még a film végén megkaptuk azt a Camaro Dongót, amiként később előkerült, viszont agyon lőtte a II. világháborúban harcoló autobot kommandós Űrdongót, amit az utolsó lovagban pakolt elénk Bay...

Minden esetre én egy szikrát sem bánom, ha új irányt vesz a történet. Főleg, ha látványt megtartják.

Egyébként itt a cikk erről:
https://screenrant.com/bumblebee-reboots-transformers-confirms-hasbro/

roberto:
Pedig Az utolsó lovag azért csak nyitva maradt a Bay-szériából: Quintessa és Megatron életben van, Galvatronról semmit nem tudni. Hogy ezt a történetvonalat befejezik-e egy normálisabb rendezővel....

turkia:

--- Idézetet írta: roberto - 2019. Február 02., 14:36:16 ---
--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Február 01., 17:59:28 ---
--- Idézetet írta: roberto - 2019. Február 01., 13:20:24 ---Egyedül Kibertron Szajbertronnak nevezésével nem vagyok még kibékülve.

--- Idézet vége ---
Én se értem miért nem fordította le Speier Dávid. :/

--- Idézet vége ---

A vicces, hogy az első Bayformers-ben lefordította-mikor Optimus először találkozik Sam-mel, akkor említi a szülőbolygójukat Kibertronnak. Hogy az utána jövő filmekben mi a tökszárnak álltak vissza az eredeti formára, ne kérdezd....

--- Idézet vége ---

Ez olyan, mint mikor Lannisport helyett Lennisrév lett, vagy mi. Sakkor még talán az egyik kötet elején van is egy öntömjénezős monológ, hogy az új fordító így-meg úgy kijavította/modernizálta/életszerűsítette.
Nyilván simán elsz**ta, ezt mindenki tudja, de hogy még ilyen körítést is adnak mellé...  :rolleyes:
Nem véletlenül nem hivatkozik senki a "jószándékú" módosítás ellenére sem Lennisrévre.  :cool:
Ordít, hogy a sznob átfordítások mögött személyes okok állnak, mivel lényegében piszlicsáré dolgokon lovagolnak.

Ezzel az erővel lehetne Hápbörg helyett is Hápváros...  :lol:

Maga az ötlet a filmmel kapcsolatban tetszik, hogy ez egy előzmény (azokat szeretem) és nem egy folytatás. Mondjuk a Bay-féle terrort már nem tudom, hova lehetett volna még tovább zülleszteni. Azok már annyira ZS-be csúsztak, mint a végére a Sliders, vagy a Csillagkapu (az mondjuk már talán az elejére is).  :D

SuperSkrull:
Köszi az új TF-et! Már nagyon vártam. Végre kiderült miért ilyen Portyázó. De most, hogy megszünt Szilánk befolyása, nem tud beleszólni Pusztító tetteibe?
A vége is király! Mondjuk elég nagy taktikai hiba Megatrontól, hogy nem követte végig a Dino és a Légibotok sorsát.
Mogorva lesz még valamikor?

roberto:
A TF3-as Kerék úgy néz ki, mintha nagypapira ráragasztottak volna egy rakás autóalkatrészt  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése